Snapchat'in Yeni Özelliği '3 Boyutlu Özçekim' Duyuruldu

22
2
2
2
0
Eski popülaritesini kaybeden Snapchat'e yeni bir özellik geldi. Snapchat'in 3 boyutlu kamera özelliği bulunan akıllı telefon modellerinde aktif olarak kullanılabilen bu özelliği sayesinde kullanıcılar, 3 boyutlu özçekimler oluşturabilecekler. Bir Snapchat sözcüsünün açıklamalarına göre ilerleyen dönemlerde bu özellik, 3 boyutlu kamera özelliği olmayan telefonlara da gelecek.

Bir dönemler pek çok akıllı telefon kullanıcısı tarafından aktif olarak kullanılan ancak rakip platformların, özelliklerini "ödünç almasıyla" eski popülaritesini yitiren Snapchat, kullanıcılar için fazlasıyla yaratıcı olabilecekleri yeni bir özellik duyurdu. Snapchat'in duyurduğu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, 3 boyutlu özçekimler yapabilecekler.

Snapchat'in duyurduğu bu yeni özellik, şimdilik aktif olarak 3 boyutlu kamera özelliği olan akıllı telefon modellerinde kullanılabilecek. Bu da, Snapchat'in yeni özelliğini kullanabilmek için bir "iPhone X" veya benzeri bir akıllı telefonunuzun olması gerektiğini ortaya koyuyor.

Snapchat

Snapchat'in duyurduğu bu yeni özellikle oluşturulan özçekimler, telefona kaydedilebilecek ve bu sayede diğer platformlarda video olarak paylaşılabilecek. Üstelik kullanıcılar, 3 boyutlu özçekimlerine çeşitli filtreler de ekleyebilecekler. 

Snapchat, yeni özelliğin nasıl görüneceğini daha net ifade edebilmek için resmi YouTube kanalından da bir video yayınladı. Dilerseniz şimdi de Snapchat'in o videosuna bakalım.

Bir Snapchat sözcüsünün yaptığı açıklamalara göre bu yeni özellik, ilerleyen dönemlerde 3 boyutlu kamera özelliği olmayan telefonları da destekler hale gelecek.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/9/17/20869179/snapchat-3d-camera-mode-update-iphone-x-selfie
22
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
22
2
2
2
0