Yenilenen Tasarımıyla Sonic the Hedgehog Fragmanı Yayınlandı

75
5
2
1
1
Sonic the Hedgehog filminin ilk fragmanının eleştiri almasının ardından kahramanın tasarımında değişikliğe gidilmişti. Beklenen gün geldi ve kahramanın değişimini ortaya koyan yeni fragman yayınlandı.

Sonic the Hedgehog filmi için yayınlanan ilk fragmanda, kahraman kirpinin tasarımı oyun serisindekinden çok uzaktı. Hayranlardan gelen tepkilerin ardından yönetmen Jeff Fowler, film yapım aşamasında olmasına rağmen tasarımın değiştirileceğini duyurdu. Sonic'in tasarımının değiştirilme kararı, vizyon tarihine de etki etti ve film yaklaşık 3 ay ertelendi.

Sonic the Hedgehog'un yeni fragmanı geldi ve kahramanımız eskisinden çok daha iyi görünüyor. Sonic'in daha büyük ve birbirine daha yakın olarak tasarlanan gözleri, en büyük görsel değişiklik denebilir. Ayrıca vücudu biraz daha kısa ve dişleri artık insan dişlerine benzemiyor.

sonic eski ve yeni tasarım

Sonic the Hedgehog filminde Sonic'i Ben Schwartz seslendiriyor. Ayrıca ünlü oyuncu Jim Carrey, onun ezeli düşmanı Dr. Robotnik olarak rol alıyor. Yeni fragman, film hakkında çok fazla şey göstermese de, yine Jim Carrey'nin Doktor Robotnik rolünde ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz. Ayrıca ilk fragman Sonic'e odaklanmadığı halde, yenisi daha çok değişen karakter tasarımını göstermek için tasarlandı.

Tasarım değişikliği elbette filmin vizyon tarihini de etkiledi. Başlangıçta 7 Kasım 2019'da vizyona girmesi planlanan Sonic the Hedgehog,gecikmeyle birlikte 14 Şubat 2020'de beyaz perdeye gelecek.

Sonic the Hedgehog yeni fragmanı:

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/11/12/20917468/sonic-the-hedgehog-trailer-redesign-live-action
75
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
75
5
2
1
1