Sonic the Hedgehog Filminde Bir Kilometre Taşı Daha Geride Kaldı

15
4
1
0
0
Kasım ayında gösterimi ertelenen canlı aksiyon macera filmi Sonic the Hedgehog'un Şubat 2020'de gösterime girmesi bekleniyor. Yönetmen Fowler, ses kayıtlarının bittiğini duyurdu.

SEGA’nın tüm dünyada satış rekorları kıran ve parlak mavi bir kirpinin canlandırıldığı video oyunu serisinin filmi Sonic the Hedgehog (Kripi Sonic) nihayet gösterime girecek. Film hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Kasım 2019'da yayınlanması beklenirken ertelenen filmin yönetmeni Jeff Fowler, Twiter hesabından yaptığı açıklamada ses kayıtlarının tamamlandığını duyurdu. Fowler, Tom 'Junkie XL' Holkenborg tarafından yapılan filmin müziğini de paylaştı. Hollandalı besteci Holkenborg; Batman v Super: Dawn of Justice, Deadpool, Mad Max: Fury Road, Terminator: Dark Fate gibi çok sayıda dev bütçeli filmin de müziklerini bestelemişti.

Tom 'Junkie XL' Holkenborg'un birçok oyunun müziğinde de imzası bulunuyor: 

Sonic

Junkie XL ayrıca Destroy All Humans, Forza Motorsport, Burnout Revenge, Need for Speed: Underground, SSX Blur gibi video oyunlarının da müziklerine imza atmıştı. Sonic the Hedgehog filminin gösterimi, oyunun müdavimleri tarafından Sonic'in tasarımı beğenilmediği için ertelenmişti. Filmin yeni fragmanında yeni Sonic görülürken düzenlenmiş versiyonu yapan animatörün Sonic Mania ile çalıştığı belirtiliyor ancak Sonic Mania stüdyosu, artan dış piyasa baskısı nedeniyle kapandığını duyurdu.

Yeni fragmandaki Sonic'in, video oyunundaki versiyona daha fazla benzediği belirtilirken daha az gerçekçi olduğu da söyleniyor. İlk tasarımın daha fazla insana benzediği, bunun da filmde rol alan gerçek insanlarla daha uyumlu olması için yapıldığı iddia ediliyordu. Yeni tasarımla birlikte Sonic, daha fazla çizgi roman karakterine benzerken filmin böylece daha eğlenceli hâle geldiği düşünülüyor. 

Kirpi Sonic

Sonic the Hedgehog'un 14 Şubat 2020 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor. Film, yeni bulduğu arkadaşı Tom Wachowski’yle (James Marsden) birlikte hayatın zorluklarıyla karşılaşan Sonic’in talihsiz maceralarını konu alıyor. Sonic ve Tom, kötü Dr. Robotnik’in (Jim Carrey) Sonic’i yakalamasına ve sınırsız gücünü dünya egemenliğini ele geçirmek için kullanmasına engel olmaya çalışmak üzere güçlerini birleştiriyor. Sonic, Ben Schwartz tarafından seslendiriliyor.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/sonic-movie-crosses-milestone-ahead-of-release/1100-6472226/
15
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
1
0
0