Sony, 1 Milyon ‘PlayStation Now’ Abonesine Ulaştığını Açıkladı

15
7
4
3
0
Bu ayın başında bulut tabanlı oyun yayın sistemi PlayStation Now abonelik sisteminin fiyatlandırmasında indirime giden Sony, bu hamlesinin sonucunda güncel olarak 1 milyon PlayStation Now abonesine ulaştığını açıkladı.

Teknoloji devi Sony, bu ayın başlarında yaptığı bir açıklamayla 'PlayStation Now' oyun yayın hizmetinin fiyatlandırmasında indirime gittiğini ve bulut tabanlı yayın hizmetine yeni popüler oyunlar eklediğini açıklamıştı. Bugün yapılan bir açıklamaya göre Sony, oyuncuları oldukça sevindiren bu hamlesinin meyvelerini almışa benziyor.

Niko Partners’te oyun analisti olan Daniel Ahmad’ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruya göre konsol devi, PlayStation oyunlarını bulut üzerinden oynatabilen PlayStation Now hizmetinde 1 milyon aboneye ulaştı. Bu noktada geçtiğimiz mayıs ayında paylaşılan en güncel veriye göre Sony, aktif olarak 700 bin PS Now abonesine sahipti.

Bu artışın en büyük nedeni, yeni eklenen oyunlar ve indirimler oldu:

PlayStation Now

Sony, bulut tabanlı oyun yayın hizmetindeki bu başarısını, ekim ayının başındaki fiyat düşüşüne bağladı. Tabii ki bu başarıyı etkileyen başlıca nedenlerden bir diğeri de platforma yeni eklenen oyunlar. Öyle ki Sony, bu ayın başlarında 'God of War', 'Grand Theft Auto 5', 'inFAMOUS: Second Son' ve 'Uncharted 4: A Thief's End' gibi oyunların da artık PS Now üzerinden oynanabileceğini ve 1 Ocak 2020 tarihine kadar erişilebilir olacağını duyurmuştu.

Fiyatlardaki düşüşü de göz önüne alacak olursak, güncel olarak dünyanın en popüler oyunlarını içeren PlayStation Now’ın ilerleyen günlerde çok daha fazla abone sayısına ulaşmasının oldukça muhtemel olduğunu söyleyebiliriz.

PlayStation Now aboneliğinin yeni fiyatları:

PlayStation Now yeni fiyatlar

Bildiğiniz üzere Sony, indirimden önce PS Now aboneliğini Amerika Birleşik Devletleri'ndeki oyunseverler için aylık 19,99 dolar ve yıllık 99,99 dolardan satıyordu. 1 Ekim itibarıyla geçerli olan indirimden sonra bu fiyatlar, aylık 9,99 dolar ve yıllık 59,99 dolar seviyesine indirilmişti.

Bu noktada Avrupa kullanıcıları için de bu fiyatların aynı olduğunu ve tutarların dolar yerine euro cinsinden dikkate alındığını belirtelim.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2019/10/30/playstation-now-subscribers-1-million/
15
7
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
15
7
4
3
0