Sony Xperia 1'in Muhteşem Kamera Performansını Gösteren Video

35
4
2
1
0
Sony, ilk üçlü kameraya sahip akıllı telefonu olan Xperia 1'in üstün fotoğraf kalitesini göstermek için yeni bir video yayınladı.

Tek arka kamera tercihinde uzun süre direnen Sony, sonunda Xperia 1 ile birlikte sektör trendlerini takip etmeye karar verdi ve Xperia 1, şirketin ilk üçlü arka kameraya sahip akıllı telefonu olarak gelecek ay piyasaya çıkacak.

Sony, üçlü arka kameranın Xperia 1’e kattığı yetenekleri göstermek için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. New York’taki Vessel binasında gerçekleştirilen çekimlerde üç kamera lensinin kamera yetenekleri ayrı ayrı gösteriliyor.

İlginç bir şekilde video, 16mm ultra geniş açılı lensin f/1.6 diyafram açıklığına sahip olduğunu söylüyor. SonyMobile.com ise diyafram açıklığının f/2.4 olduğunu iddia ediyor. Ayrıca video, 26mm’lik lensin f/2.4 diyaframa sahip olduğunu söylerken sitede f/1.6 yazıyor.

Ya videoda ya da web sitede 16mm ile 26mm lenslerin diyafram açıklıkları karıştırmış durumda ancak şu an için hangisinin doğru olduğunu net bir şekilde söyleyemiyoruz. Sony’nin Xperia 1 kamera videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/sony_xperia_1_promo_video_shows_off_its_triple_camera-news-36637.php
35
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
4
2
1
0