Sony Xperia 3'ün İlk Fotoğrafları Ortaya Çıktı

20
8
4
4
4
Sony'nin bir sonraki amiral gemisi olması beklenen Xperia 3'ten ilk fotoğraflar geldi. Şirketin yeni akıllı telefonunun 2 farklı versiyon ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sony, mobil pazarda küçülmeye devam etmesine rağmen, önümüzdeki aylarda yeni akıllı telefonlar çıkarmaya devam edecek. Japon şirketin bir sonraki lansmanı, Xperia 3 olarak adlandırılması muhtemel bir başka amiral gemisi telefon için olabilir.

Xperia 3'ün yeni nesil akıllı telefonlara güç verecek Snapdragon 865 işlemci ve 5G desteği gibi öne çıkan özellikler sunması bekleniyor. Ayrıca Sony, Xperia 3'ün Kona ve Huracan kod adlı 2 farklı versiyonunu piyasaya sürecek. İkisi arasındaki fark, birinin 5G desteğine sahipken, diğerinin olmaması.

Özelliklerinin yanı sıra, Xperia 3'ün ilk fotoğrafları da ortaya çıktı ve yeni telefona dair somut ipuçları sunuyor. Fotoğraflardan ilki, telefonun ekranını gösteriyor, ancak ekran tarafında olağandışı bir yenilik yok. Diğer fotoğraf ise telefonun yan tarafından ve tam ortada parmak izi sensörünün bulunduğu görülüyor.

sony xperia 3

Sony'nin Şubat 2020'de Xperia 3'ü tanıtması bekleniyor, ancak piyasaya sürmesi 1 ay kadar sonrasında gerçekleşebilir. Sony'nin yeni amiral gemisi, Aralık ayında resmi olarak çıkması planlanan Snapdragon 865 işlemciye sahip tek cihaz olmayacak. Yeni yonga setinin 2020 model amiral telefonların birçoğunda yer alması bekleniyor.

Xperia 3'ün fotoğraflarında göze çarpan bir yenilik olmasa da, 2020'nin ilk yarısında piyasaya sürülecek olan telefonlarla rekabet edebilecek kadar benzersiz olup olmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-3-flagship-leaked-pictures_id120338
20
8
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
20
8
4
4
4