Spotify'a Alternatif Olan En İyi 5 Uygulama

47
16
10
6
4
Dijital müzik endüstrisinin en bilinen uygulamalarından biri olan Spotify'a alternatif en iyi 5 uygulamayı inceliyoruz.

Dijital müzik dendiğinde akla ilk gelen uygulamalardan biri olan Spotify'a alternatif olabilecek uygulamaları birlikte inceliyoruz. Peki, bu uygulamalar Spotify'ı geride bırakıp sizin dikkatinizi çekebilecek mi? Kararı size bırakıp listemize başlıyoruz.

Apple Müzik:

Spotify'a alternatif olabilecek uygulamaların başında Apple Müzik geliyor. Dijital müzik endüstrisinde iTunes'tan sattığı yüksek kaliteli şarkılar ve albümler ile önemli bir yer edinen Apple, Spotify'ın abonelik sistemi ile sektöre girmesinin ardından, kendi abonelik sistemini geliştirdi. 30 milyon civarında şarkı ile kullanıcılara sunulan Apple Müzik ile ayrıca müzik videoları izleyip, canlı radyo istasyonları dinleyebilirsiniz.

Abonelik noktasında Apple Müzik'e baktığımızda, bireysel abonelik 13,99, aile aboneliği 20,99 TL, öğrenci aboneliği ise 6,99 TL. Ayrıca daha önce abonelik yapmayan bir hesapla birlikte bir aylık ücretsiz deneme başlatabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılardan Apple Müzik uygulamalarını akıllı telefonlarınıza indirebilirsiniz.

Deezer:

Bir başka Spotify alternatifi Deezer. Spotify gibi ücretsiz bir planı da bulunan Deezer, Apple Müzik'ten bazı abonelik planlarında daha ucuz. Deezer Premium aylık 9,99 TL, aile aboneliği ise 14,99 TL. Premium aboneliğini 30 gün süreyle deneyebilirsiniz.

Deezer mobil uygulamalarını aşağıda yer alan bağlantılarından indirebilirsiniz.

Soundcloud:

Spotify'a alternatif olan Souncloud, ücretsiz bir şekilde müzik dinlemek isteyenler için güzel bir seçenek diyebiliriz. Sadece şarkı değil, aynı zamanda birçok Podcast'e ev sahipliği yapan Souncloud'un uygulamalarını aşağıda yer alan bağlantılardan indirebilirsiniz.

Fizy:

Turkcell'in servisi olan Fizy, tüm operatörlerden gelen kullanıcılara açık. Farklı farklı abonelik tipleri bulunan uygulamanın, ücretsiz versiyonu da bulunuyor. Fakat ücretsiz versiyonda bazı şarkıların sadece 30 saniyelik kısımlarını dinleyebiliyorsunuz. Fizy Premium'a, Turkcell aboneleri aylık ödeme yaparlarsa 17,99 TL, yıllık ödeme yaparlarsa 9,99 TL'ye sahip olabilirler. Diğer operatörlerden üye olacaklar ise aylık 17,99 TL karşılığında abone olabilirler. İlk ay ücretsiz denemeyi de tercih edebilirsiniz.

Fizy'nin hem Android hem de iOS uygulamalarına aşağıda yer alan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Muud:

Türk Telekom'un müzik servisi olan Muud, tüm operatörlerden abone kabul ediyor. Ücretsiz bir şekilde de kullanabildiğiniz Muud'a abone de olabilirsiniz. Muud Premium, ilk ay ücretsiz, daha sonraki 6 ay 7,99 TL, sonraki aylarda ise 13,99 TL olarak fiyatlandırılmış. Muud uygulamalarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. 

47
16
10
6
4
Emoji İle Tepki Ver
47
16
10
6
4