Spotify, Ücretsiz Deneme Süresini Üç Aya Çıkardı

50
6
4
2
0
Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformu Spotify, yeni bir kampanya başlattı. Platformun başlattığı bu kampanya kapsamında kullanıcılara sunulan otuz günlük ücretsiz premium deneme süresi, doksan güne çıkarıldı.

Akıllı telefonlar ve internet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte yaygın olarak kullanılan hizmetlerden bir tanesi de çevrimiçi müzik platformları. Başta Spotify olmak üzere Apple Music, Amazon Prime Music ve YouTube Music gibi farklı platformlar, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kullanıcıların bu platformlara gösterdikleri yoğun ilgi, geliştirici şirketlerin arasında da ciddi bir rekabet ortamının oluşmasına neden oldu. Şu sıralarda Spotify, aboneleri konusunda açık ara önde gitse de anlaşılan o ki platform, rakamların verdiği rehavete kapılmak istemiyor. Spotify'ın 30 günlük premium deneme süresi şimdi, 90 güne uzatıldı.

spotify

Spotify, bu hamlesiyle daha çok kullanıcı çekmeyi amaçlıyor. Bu kararla birlikte Spotify'a daha önce üye olmamış ancak üye olmayı düşünen kullanıcıların hesapları, üç aylık bir deneme sürecinin ardından faturalandırılmaya başlayacak.

Spotify'ın açıklamalarına göre bu ücretsiz deneme süresi için sınırlı bir süre yok gibi görünüyor. Yani bundan sonra yeni bir karar alınmadığı takdirde Spotify'ın ücretsiz premium üyelik süreci üç ay boyunca devam edecek.

Üç aylık ücretsiz deneme süreci şimdilik "Bireysel" ve "Öğrenci" üyelik paketleri için kullanılabiliyor. Ancak ilerleyen dönemlerde Spotify'ın 6 kişiye kadar desteklediği "Aile" paketinde de üç aylık deneme süreci kullanılabilecek. Ücretsiz deneme süresi sona erdikten sonra bireysel kullanıcılar 13.99 TL (öğrenci paketi yüzde 50 indirimli) ödemek durumunda olacaklar. 

  • Not: Spotify'ın öğrenci paketini kullanabilmek için Spotify yetkilileri tarafından istenilen belgelerin platforma teslim edilmesi gerekmektedir.

Eğer daha önce Spotify'a abone olmadıysanız burada bulunan bağlantıyı kullanarak hesabınızı oluşturabilir, üç aylık ücretsiz deneme sürümünden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Spotify uygulamasını akıllı telefon veya tabletinize indirmek isterseniz de hemen aşağıda bulunan bağlantıdan kendinize uygun olan sürümü edinebilirsiniz.

  • Not: Spotify'ın ücretsiz premium özelliği sadece daha önceden üye olmamış kullanıcılar için geçerlidir. Eğer daha önceden bir Spotify hesabı oluşturduysanız, hesabınız premium olmasa bile üç aylık bu deneme sürümünden faydalanamazsınız.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/08/22/spotify-premium-three-month-trial/
50
6
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
50
6
4
2
0