Star Citizen’ın Tek Oyunculu Betası Ertelendi

6
2
1
0
0
Star Citizen’ın Tek Oyunculu Betası Ertelendi
Squadron 42’nin tek oyunculu modunun beta sürümü, geliştiricinin "kademeli geliştirme" olarak adlandırdığı sürece girmesi dolayısıyla normalden daha geç bir tarihe çekildi. Açıklamalara göre oyuncuların fazladan 3 ay daha beklemesi gerekecek.

İçerisinde Mark Hamill ve Gillian Anderson’un da bulunduğu Star Citizen’ın tek oyunculu modu (Squadron 42), normalde belirtildiği tarihten 3 ay sonra piyasaya sürülecek. Daha önceden açıklanana göre oyun, önümüzdeki yılın yaz aylarının başında çıkacaktı ancak şu an için Temmuz ile Eylül arası bir çıkış tarihi bekleniyor.

Gecikmenin sebebi ise stüdyonun geliştirme konusunda kademeli ilerlemesi. Yani ekibin yarısı, ana oyun için çalışırken diğer yarısı ise oyuna gelecek olan ilk güncelleme için çalışıyor. Star Citizen’ın topluluktan gelen bağışlara dayalı bir bütçesi olduğunu eklemeyi de unutmayalım. Stüdyonun büyük bir bütçe ve iş gücüne sahip olmasıyla birlikte bu sandbox MMO oyununun büyük bir beklenti topladığı aşikâr.

Squadron 42 teaser'ı:

IMDb’ye göre oyunda geçtiğimiz 20 yılın en iyi bilim kurgu dizisi oyuncularından bazıları yer alıyor. Geliştirici Cloud Imperium Games’in kaynağını en çok harcadığı yön de zaten oyuncu kısmı oldu.

Cloud Imperium Games, 6 Eylül’de yapılacak olan Star Citizen canlı yayınında oyuna dair şaşırtıcı ve yeni gelişmeleri açıklayacaklarını duyurdu. Bu canlı yayını izlemek için Cloud Imperium Games’in YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/star-citizens-singleplayer-beta-release-date-has-been-pushed-back/
6
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
0
0