Star Wars: Dark Forces, Unreal Engine 4 ile Hayranlar Tarafından Yeniden Yaratılıyor

20
9
1
1
0
Star Wars hayranları kendilerini tutamadı ve 1995 yapımı oyunu baştan aşağı yeniden yarattı.

Fortnite ile adını sıkça duyduğumuz Epic Games, tam 20 yıl önce, 1998 yılında oyun motoru Unreal Engine'ın ilk sürümünü yayınlayarak adını oyun sektörüne duyurmuştu. Yıllar geçtikçe kendini geliştiren Epic, kodlama bilmeyen birisinin dahi oyun yapabileceği Unreal Engine 4 oyun motorunun stabil sürümünü 8 Kasım 2017 tarihinde piyasaya sürdü.

Bu hafta içerisinde ortaya çıkan Star Wars (podracing) yarış oyunu, hayranlar tarafından Unreal Engine 4 ile üretilmesiyle ilgileri üzerine çekmişti. Bunun üzerinden çok geçmeden, bir neslin hayallerini süsleyen 1995 yapımı FPS oyunu Star Wars: Dark Forces'ın da hayranlar tarafından yeniden oluşturulduğu ve bir YouTube kanalı tarafından 19 dakikalık oynanış videosu yayınlandığı ortaya çıktı.

Unreal Engine 4 ile oluşturulan Star Wars: Dark Forces, Fallout serisinin geliştiricilerinden birisinin ve Star Wars hayranlarının bulunduğu bir ekip ile üretildi. Görsel anlamda günümüz Star Wars oyunlarında bile daha detaylı ve kalite olan oyunun daha da geliştirilmesi ve tam versiyonunun internet ortamında yayınlanması bekleniyor.

Eğer Star Wars: Dark Forces'ın hayranlar tarafından Unreal Engine 4 ile üretilen demo versiyonunu indirip deneyimlemek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://kotaku.com/fans-are-remaking-star-wars-dark-forces-in-unreal-engi-1833335006
20
9
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
9
1
1
0