Valve, Sohbet Özelliği Steam Chat'i Android ve iOS İçin Yayınladı

22
1
0
0
0
Valve’in oyun platformu Steam’in sohbet modülü, ayrı bir uygulama olarak Android ve iOS için uygulama marketlerine eklendi.

Valve, Steam’in sohbet modülünü uzun zamandır geliştiriyor. Discord’a kayan kullanıcılarını yeniden kendi platformuna çekmek isteyen firma, daha iyi ve gelişmiş sohbet özellikleri sunduğu güncellemeler yapmıştı.

Valve şimdi de Steam Chat uygulamasını mobil uygulama marketleri olan App Store ve Play Store üzerinden hem iOS hem Android cihazların kullanımına sundu. Kullanıcılar, yeni mobil uygulamada kimin çevrimiçi olduğunu görebilecek, yeni Steam arkadaşları ekleyebilecek ve hem birebir hem de grup sohbetleri gerçekleştirebilecekler.

Öte yandan sistemde şu anda sesli sohbet özelliği bulunmuyor. Valve, bu özelliğin de yolda olduğunu söylüyor.

Valve’ın oyun platformu Steam, çok uzun süre neredeyse tek başına çevrimiçi oyun piyasasını yönlendirdi. Daha sonra Origin, Uplay gibi alternatifleri geldi. Son olarak da Epic Games Store ile karşı karşıya gelen Steam, Discord üzerinden iletişim kuran kullanıcılarının başka platformlara geçiş yapmaması için önlemler alıyor. Discord’un en temel özelliği olan sohbet platformu olma özelliğine odaklanan Steam, rakibini bu alanda devre dışı bırakmayı amaçlıyor.

Steam Chat uygulamalarını aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/05/21/valves-steam-chat-gets-its-own-ios-and-android-apps/
22
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
1
0
0
0