Steam Cadılar Bayramı İndirimi Kaçmaz: 10 Korku Oyunu

0
0
0
0
0
Steam Cadılar Bayramı İndirimi Kaçmaz: 10 Korku Oyunu
Steam'in 28 Ekim - 1 Kasım 2016 tarihleri arasında uyguladığı Cadılar Bayramı İndirimi'nde satın alınması gereken 10 oyunu listeliyoruz.

Steam'in klasik indirim dönemlerinden biri olan "Cadılar Bayramı İndirimi" dönemi 28 Ekim'de başladı. 1 Kasım 2016 TSİ 21:00'a kadar sürecek olan indirim döneminde kaçırmamanız gereken bazı oyunlar da var. İşte bizim tavsiyemie göre bu indirim döneminde uygulanan özel indirimler ile karçımamanız gereken 10 korku temalı oyun;

10- Outlast - 7.75TL (%75 İndirim)

Korku oyunu denilince ilk akla gelen yapımlardan biri olan Outlast'ın 2. oyunu piyasaya çıkmadan kesinlikle denemeniz gereken bir yapım. %75 indirimi ile sadece 7,75TL'ye düşürülen fiyatıyla kaçırılmaması gerekli. Gece saatlerinde ve karanlık ortamda oynanması şiddetle tavsiye edilir.

9- The Evil Within - 44,50TL (%50 İndirim)

Korkutma konusunda gerçekten büyük bir başarı yakalayan The Evil Within, yeni sayılabilecek bir yapım olarak dikkat çekiyor. Fiyatı biraz yüksek olsa da oynarken hakkını fazlasıyla verecektir.

8- Amnesia: The Dark Descent - 7,75TL (%75 İndirim)

İşte bir korku klasiği daha! Oldukça gerilimli yapısı ve pek tabiki puslu detayları ile dikkat çeken Amnesia, bu fiyata kaçmaz!

7- Five Nights at Freddy's 4 - 7,50TL (%50 İndirim)

Son dönemlerin en iyi korku serilerinden biri olan Five Nights at Freddy's tarafındaki en iyi yapımlardan biri olan 4. yapımı da oynamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Ayrıca daha önce hiç oynamadıysanız buradaki bağlantıdan tüm seriyi 34TL'ye satın alabilirsiniz.

6- Dying Light: The Following - Enhanced Edition - 49,50TL (%50 İndirim)

Son dönemlerin en başarılı parkur ve korku oyunlarından biri olan Dying Light, yine efsane bir yapım olarak karşımıza geliyor. Yüksek sayılabilecek fiyatını kuruşu kuruşuna hak eden yapımların başında gelen Dying Light'ın bu tam sürümünü de oynamayanlara kesinlikle oynaması gerektiğini belirtelim.

5- SOMA - 19,60TL (%60 İndirim)

İlk çıkacağı zaman ülkemizdeki Soma ile alakalı sanılan, ancak hiçbir alakası olmayan SOMA, Frictional Games'in oldukça başarılı ve korku noktasında sağlam olan yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

4- Morphine - 1,20TL (%80 İndirim)

Yerli geliştiricimiz Kerim Kumbasar'ın tek başına yaptığı oldukça başarılı bir korku yapımı olan Morphine, 1,20TL'lik muhteşem fiyatıyla kesinlikle oynanması gereken yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Hem sizi korkutacak, hem de bir yerli geliştiriciye destek olacağınız oyunu bu fiyata kaçırmayın.

3- F.E.A.R. 3 - 7,75TL (%75 İndirim)

Zamanın en sağlam korku serilerinden biri olan F.E.A.R. adında bile "Ben korku oyunuyum!" diye bas bas bağırıyor. O garip ablamızı gördükçe tırsmaktan ne yapacağınızı şaşıracağınız sağlam serinin son yapımını da oynamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Eğer seriyi oynamadıysanız buradaki bağlantıdan tüm F.E.A.R. serisine 19,75TL'ye sahip olabilirsiniz.

2- Metro Redux Bundle - 12,25TL (%75 İndirim)

Klasik bir korku ve FPS oyunu olan Metro'nun efsanevi ikilisi Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux versiyonlarını beraber içeren paket mis gibi fiyatla da karşımıza çıkıyor. Hem grafik kalitesi olarak hem de oynanış olarak şahane olan oyunu da kaçırmamanız gerektiğini düşünüyoruz.

1- Layers of Fear - 15,50TL (%50 İndirim)

Bu yıl içinde çıkmış en sağlam korku yapımı diyebileceğimiz Layers of Fear, hem oynayanları hem de oyunu izleyenleri deli gibi korkutmayı başarıyor. Gerek gerilim dolu dakikaları, gerekse Jumpscale dediğimiz anlık olarak korku patlamalarıyla dikkat çeken bu yapımı gözünüz kapalı satın almanız gerekli. Oynarken de sürekli gözünüzü kapatacağınız da kesin.

Tüm korku temalı indirimlere buradaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Ayrıca Steam'de takılarak bağlantıda bulunmayan ama indirime giren diğer tüm yapımlara da göz atabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0