Sisal Şans CEO'su: Süper Loto'yu Kazanma İhtimali 7 Kat Arttı

59
28
2
1
1
Sisal Şans CEO’su Selim Ergün, Süper Loto'yu kazanma ihtimalinin 7 kat arttığını ifade ederken, artık 2 bilenleri dahi kazanacağını belirtti. Yeni dönemin ilk Süper Loto çekilişi ise bu akşam gerçekleştirilecek.

Türkiye Varlık Fonu tarafından Millî Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü denetiminde şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin iş ve hizmetleri yerine getirmek üzere 10 yıl süreyle yetkilendirilen Sisal Şans, 1 Ağustos itibarıyla faaliyetlerine başladı ve 2 Ağustos’ta büyük ikramiyenin 25 Milyon TL olduğu Süper Loto ile ilk çekilişini gerçekleştirdi.

50 milyon TL ile tarihinin en büyük ikramiyesini dağıtacak yeni dönemin ilk Sayısal Loto çekilişi öncesi DHA’ya açıklamalarda bulunan Sisal Şans CEO’su Selim Ergün, 10 yıl sürecek yeni dönem ile birlikte katılımcıların şans oyunlarında kazanma şansının arttığını ve ikramiye payının da buna paralel olarak artırıldığını ifade etti.

"Artık 2 bilen de kazanacak"

sisal şans

“İkramiyelerin dağıtım oranlarını yüzde 47,5’tan yüzde 59’a yükselttik, çekiliş makinelerimizi yeniledik ve tüm Milli Piyango biletlerimizin, kazı kazan oyun kartlarının güvenlik özelliklerini arttırdık.” diyen Selim Ergün, şans oyunlarından kazanma ihtimalinin eskiye göre 7 kat arttığını ve artık 2 bilen oyunseverlerin de kazanacağını ifade etti.

Çekiliş sayısı ve büyük ikramiyelerle ilgili de konuşan Ergün, “Haftada 1 olan Süper Loto çekiliş günlerimizi artık 3’e çıkarıyoruz. Süper Loto çekilişlerimiz bundan böyle pazar, salı ve perşembe günleri, saat 20.00’de gerçekleştirilecek. Sayısal Loto ise artık Çılgın Sayısal Loto adını alıyor. Ortalama büyük ikramiyesinin 260 Milyon TL’ye koşmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak : https://www.hurriyet.com.tr/gundem/havai-fisek-fabrikasindaki-patlamada-7-isci-hayatini-kaybetmisti-dikkat-ceken-ifadeler-fazla-isiniyor-patlayabilir-41578830
59
28
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
59
28
2
1
1