LG V20 Özellikleri ve Fiyatı Tanıtım Öncesi Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
LG V20 Özellikleri ve Fiyatı Tanıtım Öncesi Ortaya Çıktı
LG’nin geçtiğimiz sene başlattığı V serisine eklenecek olan yeni amiral gemi telefonunun teknik özellikleri yeniden ortaya çıktı.

LG’nin her ne kadar G serisi ön planda olsa da geçen sene yaptığı V10 sürprizi ile yeni modele geçerken sunduğu ekstra özelliklere sahip amiral gemi deneyimini bu sene yeniliyor. Mobil Dünya Kongresi’nde karşımıza çıkan modüler yapıdaki G5’in izlerini taşıyacak olan, ancak tabiki V serisine has çift ekran ve birçok detayı ile bugün gelecek LG V20 teknik özellikleri bir kere daha göründü.

LG V20 özellikleri

welectronics.com adlı sitede görünenlere göre;

  • LG V20, 5.7 inçlik QHD Quantum Dot teknolojili ekrana sahip olacak.
  • Telefonun 4GB RAM ve 32GB depolaması olacak.
  • Qualcomm Snapdragon 820 çipseti,
  • Adreno 530 grafik işlem birimi bulunacak.
  • 4.000mAh gibi oldukça tatmin edici bataryası ile gelecek cihaz, aynı zamanda modüler yapısı sayesinde bu denli büyük bataryası da değiştirilebilir yapıda olmasıyla ön plana çıkacak.
  • Aynı zamanda V10’daki ikinci ekranı V20’de de kullanacak olan LG, 2.1 inç boyutundaki ekranında 1040 x 160 piksellik bir çözünürlük sunacak. 

Yukarıda sizlere dün sunduğumuz özelliklerin de teyit edildiği LG V20, kutudan Android 7.0 Nougat ile gelecek LG V20, aynı zamanda özelleştirilebilir tema seçeneği de sunarak Nougat deneyimini biraz daha hoş hale getirecek. Arkada 16MP ve 8MP geniş açılı olmak üzere iki, önde de 5MP çözünürlüğünde bir ön kamera barındıracak. Tüm bu güzel özellikleri 800 Dolar gibi bir fiyata sunması beklenen LG V20, ülkemizde 3.000TL ya da biraz altı bir fiyata gelebileceğini düşünüyorum. LG’nin fiyatlandırma konusundaki agresif tavrı vergiler dahilinde ne kadar elverişli olacaksa o fiyata girecektir. Ancak LG telefonlarının kısa süre içinde fiyat indirimine çabucak gittiğini de unutmamak gerek.

Bakalım yapılacak lansman ile daha farklı hangi özellikleri göreceğiz ve en önemlisi LG Türkiye fiyatlandırma olarak V20’de kullanıcılarına bir güzellik yapabilecek mi, merakla bekliyoruz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0