Teknoloji Dünyasının Sosyal Medya Paylaşımları (19 Şubat 2020)

14
9
4
0
0
Teknoloji devlerinin çoğu zaman gündemi belirleyen sosyal medya paylaşımlarına tek yerden ulaşmak artık mümkün. Sizin için hayatımıza yön veren şirketlerin Twitter ve Instagram paylaşımlarını bir araya getirdik.

Günümüzde hemen herkesin en az bir sosyal medya platformunda aktif üyeliği bulunuyor. Hal böyle olunca da şirketler ve tek başlarına marka haline gelen iş dünyasının önemli isimleri, potansiyel ya da mevcut müşterileri ile daha yakından iletişim kurmak için sosyal medya kanallarını kullanıyor.

Webtekno olarak teknoloji dünyasından şirketler, ürünler ve hizmetler ile ilgili son gelişmeleri mümkün olan en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Yine de ürünlerini severek kullandığınız şirketleri ya da kişileri daha yakından takip etmek isteyebileceğinizi düşünerek sizler için teknoloji dünyasının sosyal medya gönderilerini tek bir içerikte derledik.

sosyal medya paylaşımları

Bildiğiniz gibi çevrimiçi ortamda pek çok farklı sosyal medya platformu bulunuyor ve hepsini kullanmak, ayrı ayrı gündemleri takip etmek çok da mümkün değil. Bu nedenle şirket, hizmet ya da kişilerin farklı sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarını ayrı ayrı derlemek yerine şirketlerin Instagram, kişilerin ise Twitter paylaşımlarına odaklanıyoruz.

Teknoloji dünyasının ne denli geniş olduğunu konuşmamıza dahi gerek yok. Bu nedenle bu uzun listede dahi ‘X şirketi neden yok?’, ‘Y kişisi neden bulunmuyor?’ diye sorabilirsiniz. Listemiz şimdilik küresel çapta hizmet veren şirketler ve bu şirketlerin yöneticilerinden oluşuyor ancak sizlerin talepleri üzerine liste, ilerleyen haftalarda daha da genişletilebilir.

19 Şubat 2020 teknoloji dünyasından sosyal medya paylaşımları

Apple

()

Apple, ShotoniPhone kampanyası dahilinde iPhone kullanıcılarının çektikleri fotoğrafları paylaşmaya devam ediyor. Şirketin sosyal medya üzerinde paylaştığı son kaydırmalı gönderi, iPhone'ların fotoğraf kalitesini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Amazon (18 Şubat)

()

Seatle'daki merkezinde görev yapan Afrika asıllı çalışanlarını paylaşan Amazon, siyahi insanların haklarına vurgu yaptı. Black Employee Network ya da Türkçesi ile Siyahi Çalışan Ağı ile Afrikalı çalışanlara ayrıcalıklı bir yaklaşım sergileniyor.

Google (18 Şubat)

()

Google'ın Instagram paylaşımları genelde renkli imajını yansıtma amacı taşıyor ve bugünkü paylaşımında, Bogan isimli Brezilalı bir köpek dostumuz yer alıyor. Kendi boyundan 4 kat daha yükseğe sıçrayabilen Bogan, atalarının vahşi genlerinden yoksun, modern hayattaki mama ihtiyacını karşılayan tatlı bir yol arkadaşı pozu vermiş.

Samsung Türkiye

()

"Bir avuç mutluluk" diyen Samsung Türkiye, yeni amiral gemisi Galaxy S20+'ın çerçevesiz ekranlı tasarımını ve ekranının renk canlılığını gösteren bir gönderi paylaştı.

Huawei

()

Apple ve Samsung gibi kendi telefonlarını kullanan müşterilerinin fotoğraflarını paylaşan HuaweiP30 Pro'nun 5X optik zoom modu ile çekilen bu fotoğraf ile periskop kamerasının kalitesini ortaya koyuyor.

Netflix Türkiye

()

Kısa süre önce yayınlanan Rise of Ottoman mini dizisinden iki sahne paylaşan Netflix Türkiye, gönderinin açıklamasında ise "Kahramanların yolculuğu çocukluktan başlar..." ifadelerini kullandı.

Diğer teknoloji devlerinin sosyal medyadaki paylaşımları:

YouTube

()

Instagram

()

IBM (18 Şubat)

()

Sony (18 Şubat)

()

Microsoft

()

LG

()

Lenovo

()

Qualcomm

()

Intel (18 Şubat)

()

Nvidia (18 Şubat)

()

Xiaomi (18 Şubat)

()

Oppo (18 Şubat)

()

OnePlus

()

Vivo (18 Şubat)

()

Acer (18 Şubat)

()

Asus (18 Şubat)

()

Razer

()

Ubisoft (18 Şubat)

()

Activision

()

SEGA

()

DC Comics

()

Disney

()

Warner Bros.

()

Sony Pic.

()

20th Century

()

Dreamworks

()

Pixar

()

Facebook, Microsoft gibi büyük şirketler ve Elon Musk, Mark Zuckerberg gibi iş dünyasının önemli isimleri, gün içinde herhangi bir paylaşımda bulunmadıklarından listemizde yer almıyor. Her gün düzenli olarak güncelleyeceğimiz listede paylaşım yaptıkları takdirde daha pek çok şirketin ve iş insanının yer alacağını söyleyebiliriz. Bizi takipte kalın.

14
9
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
9
4
0
0