6
1
0
0
0

Günümüzde akıllı telefonlar büyük bir hızla gelişmeye devam ediyor ancak akıllı telefon üreticileri, akıllı telefon kullanıcılarının tüm isteklerine yetişmekte büyük bir zorluk yaşıyor. Hal böyle olunca da belirli ihtiyaçları kapatma görevi tamamen üçüncü taraflara kalıyor.

Günümüzde akıllı telefonların dokunmatik oluşu son derece alışıldık bir durum haline gelmiş durumda. Birçok kişi telefonunu dokunmatik olarak kullanırken bir kişi telefonun arka panelini de dokunmatik yapmak istemiş olacak ki Handscape isimli bir üretici, telefonun arka panelini de dokunmatik hale getiren bir aparat üretmiş.

PUBG Mobile’ın popülerliğini artırdığı zamanlarda hepimiz harici tetikleri görmüştük. Telefonunuzu bir oyun kontrolcüsüne dönüştüren bu aparatlar mobil platformlarda nişancı oyunu oynayan kişiler için son derece önemli bir hal almaya başlamış, kişilerin oyun içi performansını da artırmıştı. Muja Smart Gamepad isimli bu ürün de kullanıcılarına benzer bir özelliği sunuyor ancak iki yerine dört tuş birden cihaza atanabiliyor.

Cihazı telefonunuzun arkasına yapıştırdıktan sonra cihazın kendi uygulamasını indirerek Muja Smart Gamepad’i aktif edebiliyorsunuz. Cihazı aktif ettikten sonra da akıllı telefonunuzun istediğiniz noktasını cihazda belirli bir tuş olarak atayabiliyorsunuz ve bu sayede standart bir oyun kontrolcüsünde sahip olduğunuz yeteneklerin tümüne sahip olabiliyorsunuz.

Tabii ki yazıyla bu tarz işlemleri anlatmak bir hayli zor. Cihazın tam olarak nasıl kullanıldığını, oyunlarda ne kadar faydalı olduğunu ya da olabileceğini görmek istiyorsanız bu ve bunun gibi tüm ayrıntıları videomuzda bulabilirsiniz. Bu ve bunun gibi içerikleri kaçırmamak için Webtekno YouTube kanalına abone olmayı ve bizi takip etmeyi unutmayın. İyi seyirler.

6
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
0
0
0