Telefonunuzu Işık Hızıyla Şarj Etmenizi Sağlayacak 5 Şarj Cihazı

59
20
14
9
6
Akıllı telefonlar çağımızın en büyük buluşları olsa da belirli bir kapasiteye sahip bataryalarla çalıştıkları için onları düzenli olarak şarj etmemiz gerekiyor. Bu işlemi en kısa ve en sağlıklı şekilde yapabileceğiniz şarj cihazlarını sizler için listeledik.

Elektrikli cihazlarımızı şarj etme konusu kaçınılmaz bir gerçek. Doğal olarak hepimiz bunu en hızlı ve en sağlıklı şekilde gerçekleştirmek istiyoruz.

Cihazlarımızı hızlı şarj etmenin yanında bu işlemi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmek de oldukça önemli bir nokta. Biz de bu sebeple sizler için elektrikli cihazlarınızı hızlı ve sağlıklı şekilde şarj edebileceğiniz şarj cihazlarını listeledik.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

LinkTech C525 Micro USB Kablolu Quick Charge 3.0 Hızlı Şarj Aleti

LinkTech’in şarj cihazı sayesinde elektronik cihazınızı şarj ederken bataryasının da zarar görmediğine emin olabilirsiniz. Şarj aletinde bulunan aşırı şarj koruması, aşırı güç koruması, aşırı akım koruması ve aşırı gerilim koruması gibi özellikler sayesinde bataryanızın ömrü, şarj aletine bağlı olan yıpranmadan olabildiğince az etkilenir.

LinkTech C505 Type-C Kablolu Quick Charge 3.0 Hızlı Şarj Aleti

Yukarıda incelediğimiz ürünün benzeri olan şarj cihazı, Micro USB çıkışın yanı sıra USB Type-C bir çıkış sunuyor. Cihazınızı hızlı ve sağlıklı bir şekilde şarj edebileceğiniz cihazın siyah ve beyaz renk seçenekleri de bulunuyor.

Bix Çift Çıkışlı Hızlı ve Akıllı Şarj Cihazı

Bix’in çift çıkışlı şarj cihazı sayesinde iki cihazı birden hızlı br şekilde şarj edebilirsiniz. Akıllı şarj teknolojisi sayesinde cihazlarınızın ihtiyaç duyduğu akımı tespit eden cihaz, bataryanızın sağlıklı bir şekilde dolmasına olanak sağlar.

Bix Quick Charge 3.0 Hızlı Şarj Cihazı

Standart şarj aletlerinden 4 kata kadar daha hızlı bir şarj imkanı sunan Bix Quick Charge, güvenli şarj özelliği sayesinde elektronik cihazlarınıza da zarar vermez. 100 ila 240 V değerleri arasında güç çıkışına sahip olan şarj cihazıyla birlikte 3,0 A’ya kadar şarj işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bix Çift Çıkışlı Quick Charge 3.0 Hızlı Şarj Cihazı

Hem hızlı şarj eden hem de iki cihazı birden destekleyebilecek bir şarj cihazı arayanlar için tasarlanmış şarj cihazı sayesinde elektronik cihazlarınızı 4 kata kadar hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Cihazınızın ihtiyaç duyduğu akımı otomatik olarak tespit eden şarj cihazı sayesinde bataryanız da olabilecek en sağlıklı kondisyonunda çalışmaya devam eder.

Elektronik cihazlarınızı düşünen ışık hızındaki şarj cihazlarını incelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Teknostore’da bulunan tüm şarj cihazlarını incelemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

59
20
14
9
6
Emoji İle Tepki Ver
59
20
14
9
6