Telegram'a Yanınızdaki Kişileri Gösterecek Yeni Bir Güncelleme Geldi

13
9
6
3
0
Gizlilik odaklı mesajlaşma uygulaması Telegram, 5.80 sürümüyle birçok yeniliği beraberinde getiriyor.

Mesajlaşma uygulaması Telegram'ın iOS ve Android platformları için 5.80 güncellemesi yayınlandı. Herkese açık olarak kullanıma sunulan güncelleme, konum olarak yakınınızda olan kişilerle kolayca mesajlaşma gibi çeşitli yeniliklerle geliyor.

Uygulamaya eklenen People Nearby (Yakındaki Kişiler) adlı yeni özellik sayesinde, yakınınızdaki Telegram kullanıcılarını görebilecek ve karşıdaki kişinin telefon numarasını bilmeseniz bile onu rehberinize ekleyebileceksiniz. Tabii ki bu özellik sadece her iki kullanıcıda da aktif edildiğinde kullanılabiliyor.

Benzer şekilde Telegram, artık konum bazlı gruplar oluşturma imkanını da kullanıcılara sunuyor. Aynı sınıfta yer alan öğrenciler veya bir ofiste bulunan çalışanlar, bu özellik sayesinde kolayca grup oluşturabilecekler. Uygulamaya eklenen bir diğer özellik ise, yönetici yetkilerinin başka bir kişiye devredilebiliyor olması. Böylece artık kurucusu olduğunuz grubun tüm yetkilerini istediğiniz bir kişiye aktarabiliyorsunuz.

Tüm bunlara ek olarak Telegram artık cihazınıza gelen bildirimlerin ön izlemelerini de değiştirme imkanı sunuyor. Ayrıca Telegram'ın iOS versiyonu 5.80 güncellemesiyle beraber Siri Shortcuts desteğine de kavuşmuş oldu. Uygulamaya gelen tüm yeniliklere Telegram'ın resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/telegram_update_adds_people_nearby_an_locationbased_chats-news-37746.php
13
9
6
3
0
Emoji İle Tepki Ver
13
9
6
3
0