Telegram'a Profil Videoları ve 2 GB Dosya Transfer Özelliği Geldi

39
4
1
1
0
Mobil uygulamasını güncelleyen Telegram, dosya transfer sınırını 2 GB'a yükseltirken profil videoları, grup istatistikleri gibi yeni özellikler de getirdi. Uygulama, yeni sohbetler için de yeni bir gizlilik seçeneği sunuyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, iOS ve Android uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Uygulamayı 6.3.0 sürümüne yükselten güncelleme, uygulamaya kullanıcı deneyimini iyileştiren pek çok yeni özellik kazandırıyor.

Telegram 6.3.0 sürümü ile birlikte uygulama içi dosya transfer boyutunda üst sınır, 2 GB’a yükseltildi. Telegram’ın en büyük rakibi olan WhatsApp’ta dosya transfer sınırının 100 MB seviyesinde olduğunu düşünürsek 2 GB’ın bir sınır dahi olmadığını söyleyebiliriz.

Telegram’a profil videoları geldi

telegram

Bununla birlikte Telegram, 6.3.0 sürümü ile ‘profil fotoğrafı’ terimini de tarihe gömüyor. Zira son telegram güncellemesinden sonra telegramda profil fotoğrafı belirleyebildiğiniz gibi profil videosu da belirleyebileceksiniz. 

Kullanıcılar, profil videolarını belirlerken çıkarmalar ya da animasyonlar eklemek için Telegram Medya Düzenleyicisi’ni kullanabilecekler. Üstelik profil videoları ile birlikte telegram video düzenleyicisi de güncellendi ve video kırpma, döndürme gibi özelliklere kavuştu.

Telegram gruplarındaki ‘en iyi üyeler’ listelenecek

telegram

Telegram, medya transferlerinde de küçük bir değişikliğe gitti. Artık kullanıcılar, arkadaşlarından bir medya aldıklarında ana ekranda bir küçük resim görecekler. Ayrıca gizlilik ve güvenlik ayarlarına ‘yeni sohbetleri arşivle ve sessize al’ seçeneği eklendi.

Telegram, grup sahiplerinin daha detaylı istatistikler görebilmesi için Grup İstatistikleri özelliğini de güncelledi ve artık grup sahipleri, daha detaylı grafikler görmesinin yanı sıra mesaj sayısına ve mesaj uzunluğuna göre ‘en iyi’ grup üyelerinin bir listesini görebilecekler.

Bu arada hala Webtekno Telegram kanalına üye olmadıysanız sizleri böyle alabiliriz.

39
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
39
4
1
1
0