Tepkilerden Sonra Yeniden Tasarlanan Sonic’in Görüntüsü Ortaya Çıktı

71
16
8
7
4
Sega’nın ikonik oyun karakteri Sonic’in yeni filmi Sonic The Hedgehog’un fragmanındaki Sonic tasarımına karakterin hayranları büyük tepki göstermişlerdi. Bu olaylar üzerine yapımcılar, filmi erteleyerek Sonic'i yeniden tasarlamaya koyuldular.

Sonic The Hedgedog’un fragmanının yayınlanmasının hemen arkasından Sonic hayranları, Sonic’in görünüşü hakkında filmi eleştiri yağmuruna tutmuşlardı. Filmin yayıncıları, hayranlara söz verdikleri gibi Sonic’in yeni görünüşü üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bugün sosyal medyada yayınlanan bir görüntünün, Sonic’in yeni görünüşü olduğu iddia edildi. 

Yayınlanan fragmandaki Sonic, hepimizin alışık olduğu Sonic’in görünüşünden bambaşka bir haldeydi. Sonic’in birbirine çok yakın ve kocaman olan gözlerinin yerine küçük ve birbirinden ayrı iki göz almıştı. Sonic’in mavi gövdesinden farklı olarak kollarının ten renginde olmasına alışmıştık. Ancak film için tasarlanan Sonic’in kolları da maviydi.

sonic the hedgebog

Sonic’in görünüşü üzerindeki çalışmalardan olduğu iddia edilen bir görsel, bugün Twitter’daki BestInTheGalaxy hesabından paylaşıldı. Hesap yöneticisi Paramount’taki bir arkadaşı aracılığıyla elde ettiğini söylediği Sonic görselini paylaştı. Hesabın yöneticisinin iddiasına göre paylaştığı görseller Sonic’in film için hazırlanan yeni görünüşünü gösteriyor.

Paylaşılan Sonic görünüşü ile ilgili Paramount’tan henüz bir açıklama gelmedi. Görseli yayınlanan görünüş gerçek olmayabilir ya da daha üzerindeki çalışmalar sona ermemiş olabilir. Paramount’tan açıklama gelmediği için henüz bu konuda kesin bir kanıya varamıyoruz.

sonic the hedgebog

Sonic’in orijinal görünüşüne biraz daha yaklaşan yeni tasarım için olumlu görüşler olduğu kadar olumsuz görüşler de paylaşılmış durumda. Ancak yine de yeni tasarımın orijinal Sonic’e daha çok benzediği kesin. 

Sonic The Hedgedog, 14 Şubat 2020’de vizyona girecek. Ancak yeniden alevlenecek bir Sonic’in görünüşü tartışması filmin vizyon tarihini erteler mi bilemiyoruz.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/film-and-tv/leaked-sonic-the-hedgehog-movie-design-shows-huge-improvement-to-the-original/
71
16
8
7
4
Emoji İle Tepki Ver
71
16
8
7
4