Tesla'nın Cybertruck'ı Birçok Oyuna Mod Olarak Eklenmeye Başladı

37
12
1
1
0
Tesla'nın geçtiğimiz günlerde tartışmalara sebep olan Cybertruck'ı birçok oyunda gözükmeye başladı. Mod yapımcılar, yeni pickup'ı GTA V, Minecraft ve Rocket League gibi oyunlara ekledi.

Elon Musk’ın CEO’su olduğu Tesla, geçtiğimiz günlerde insanları ikiye bölen yeni pickup’ını duyurmuştu. Cybertruck isimli pickup kimine göre muhteşem ve sıradışı bir görünüme sahipken kimine göre berbat ve basit bir görünüme sahipti. Yine de aracın sunduğu performans herkesin takdirini toplamıştı.

Peki yeni Cybertruck’ı gören oyuncular boş durur mu? Günümüzde birçok oyunda mod desteği bulunuyor. Dolayısıyla oyuncular günlük hayatta büyük etki yaratan ne kadar şey varsa bunu modlar yoluyla oyuna aktarıyor. İşte Tesla’nın Cybertruck’ı da bu akımdan muzdarip oldu ve birçok oyuna mod olarak eklendi.

GTA V Cybertruck modu:

cybertruck

GTA V için yapılmakta olan bir Cybertruck modu bulunuyor. Bu mod henüz geliştirilme aşamasında olmasına rağmen gerçeğini oldukça andırıyor. Modun yapımcısı, bu modun yayınlanmak için hazır olmadığını fakat yakın zamanda hazır olacağını açıkladı. İşte videosu:

Rocket League Cybertruck modu:

Mod desteğine sahip olan ve bu araç için ortam sağlayan bir başka oyun da Rocket League. Mod yapımcısı Platypun, Rocket League’de modun oynanışını gösteren ufak bir videoyu Twitter hesabından yayınladı.

Aslında Rocket League oyuncuları Cybertruck’ın gerçekten de oyuna eklenmesini düşünüyor. Hatta birçok oyuncu Cybertruck’ın resmi olarak oyuna eklenmesi için imza kampanyası başlatmış durumda. Araç resmi olarak eklenir mi bilemeyiz ancak gelin Platypun’ın Cybertruck modunu izleyelim:

Minecraft Cybertruck modu:

Mod demişken, sanki bir şeyleri unutmuş gibiyiz değil mi? Tabii ki de Minecraft! VelVoxel Raptor tarafından geliştirilen Cybertruck modu, küpler dünyasına ayrı bir hava katmış durumda. Araç sürülebilir ancak yok edilemez.

Cybertruck’ı Minecraft dünyasında canlandırmak için yapmanız gereken şey ise oldukça basit. Bir kolu ve demir bloğunu yere attıktan sonra araç bir anda karşınıza çıkıyor. İşte Minecraft’taki Cybertruck modunun videosu:

Cybertruck modları yalnızca bu oyunlarla bitmiyor. 1990’larda çıkan GoldenEye 007 isimli oyuna bile Cybertruck modu yapılmış. Hatta yalnızca Cybertruck modu değil, Elon Musk’ın bile modeli yapılmış. Üstelik Elon Musk, size görevi veren kişi olarak karşımıza çıkıyor. İşte o video:

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-11-29-of-course-the-cybertrucks-been-modded-into-gta-5
37
12
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
12
1
1
0