Tesla Cybertruck’ın Sıra Dışı Tasarımıyla İlgili Yapılmış 10 Eğlenceli Yorum

98
8
6
4
1
Tesla, bugün uzun zamandır beklediğimiz Cybertruck'ın tanıtımını gerçekleştirdi ancak bir köşede pusuda bekleyen internet kullanıcıları, Tesla'nın yeni aracı hakkında yine birbirinden komik yorumlarda bulundu.

Uzun zamandır merakla beklediğimiz, bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi görünen Tesla pickup’ı bugün tanıtıldı. Cybertruck isimli pickup, açıklamalara göre 6 kişilik yere sahip ve maksimum 800 kilometrelik menzile çıkabiliyor ancak insanların Cybertruck hakkında konuştuğu şey aracın özellikleri değil, görünümü oldu.

Elon Musk’ın merak uyandırıcı açıklamalarının ardından mükemmel bir tasarım bekleyen Twitter kullanıcıları, Cybertruck’ı görünce hayal kırıklığına uğradı. Araç, video oyunlarındaki kötü tasarımlı arabalardan bir oyuncağa kadar birçok benzetmeye maruz kaldı.

İşte Cybertruck için gelen yorumlar:

"Aynı Enerji" ('Meme' kültüründe iki fotoğrafın çok benzer olduğunu anlatmak için kullanılan bir tabirdir.)

Cybertruck tepkiler

"Death Stranding’i bir kez oynarsın"

cybertruck tesla

"Tesla Cybertruck’ın tasarım toplantılarından sızdırılmış görüntü"

tesla cybertruck

"Çocuklarıma bunun yeni Tesla Cybertruck olduğunu söyleyeceğim"

cybertruck pickup

Tesla’nın pickup’ında beğenilmeyen tek nokta aracın dış görünüşü değildi. Aracın iç kısmı da bazı kişiler tarafından garip bulundu.

"+Ne oldu sana? -Yeni Cybertruck’ımla kaza yaptım. Suratımı mermer tezgaha geçirdim."

tesla cybertruck

Twitter'ın Türk kullanıcıları da bazı yorumlarda bulundu:

"Benim aklıma gelmişti"

tesla

"Taslak çizimi kabul eden adam gibi adam Elon Musk"

tesla cybertruck

"Alın size Turkish Cybertruck"

cybertruck tesla

"Batman Doblo'su"

cybertruck tesla

"Adı Tesla olunca 39.900 dolar oluyor"

tesla cybertruck

Cybertruck’ın görünümü, aracın eleştirildiği tek nokta da değildi. Yeni pickup Cybertruck, Elon Musk'ın sunumu sırasında tartışma yaratan bir hataya da ev sahipliği yapmıştı. Musk'ın kırılmaz dediği cam; tek denemede kırılmış, Tesla CEO'sunu zor duruma sokmuştu. Cam ikinci denemede de kırılınca Musk, "En azından içeri girmedi." şeklinde bir şaka yaparak ortamı yumuşatmıştı.

Tesla’nın Cybertruck’ı hakkında görüş ayrılıkları gerçekten oldukça büyük fakat aracın günümüz araçlarına benzememesi, basit ve sade görünüme sahip olması bizi de mest etti diyebiliriz. Ayrıca görünümüyle aykırı olan Cybertruck’ın gelecekte nasıl bir performans ve sürüş sağlayacağı hakkında daha çok bilgi de elimize geçecektir.

Peki siz Tesla’nın Cybertruck’ı hakkında ne düşünüyorsunuz? Araç gerçekten de bilim kurgu filmlerinden çıkma gibi mi duruyor, yoksa bir kutudan farksız mı? Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

98
8
6
4
1
Emoji İle Tepki Ver
98
8
6
4
1