Tesla, Mor Renkli ve PUBG Temalı Model 3'ü Bir Airdrop Kutusuyla Tanıttı

56
11
5
5
4
Tesla, tarihinde ilk kez PUBG tasarımına sahip mor renkli Model 3 ve Model X tanıtımı yaptı. Bu tanıtımlar için alıştığımızın dışında bir yol tercih eden şirket, Tencent Games ile iş birliği yaptı. Bu iş birliği kapsamında da Model 3, bir alışveriş merkezinin önünde airdrop kutusuyla sergilendi.

Elektrik motorlu otomobil sektörünün en önemli isimlerinden Tesla, piyasaya sürdüğü araçların teknik özellikleri ve tasarımlarının yanı sıra pazarlama stratejileriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Hatta şirket, zaman zaman farklı şirketlerle de iş birlikleri yaparak araçlarını tanıtıyor. Şimdi yine böyle bir durum gerçekleştiren Tesla, Çin'de etkileyici bir araç tanıtımı gerçekleştirdi.

Tesla, ilk kez mor renge sahip olan bir Model 3 ve Model X tanıttı. Model 3, Şanghay'da bulunan bir alışveriş merkezinin önünde sergilendi. Buraya kadar her şey normal gibi görünüyor olsa da Tesla, dünyanın en büyük oyun geliştiricilerinden bir tanesi olan Tencent Games ile bir iş birliği yaparak, yeni aracını PUBG temasıyla sergilemeyi tercih etmişti.

İşte, bir airdrop kutusuyla sergilenen Tesla Model 3

Tesla Model 3

Tesla ile Tencent Games'in yaptığı bu iş birliğinin her iki şirket için de önemli olduğunu söylemek gerekiyor. Çünkü bu tür bir reklam çalışmasıyla hem Tencent Games hem de Tesla, seslerini Şanghay'da bulunan tüketicilere duyurma imkanı yakalamış oldular. PUBG temalı kıyafetler giyen modellerin de araç başında yer aldığı sergileme hem PUBG hem de Tesla hayranlarını bir araya getirmiş oldu.

Tesla Model X

Çin'de bugün, uluslararası bir otomobil fuarı olan "Chengdu Motor Show" etkinliği başladı. Tesla, bu etkinlik kapsamında da mor renkli Model X'ini sergiledi. Yine PUBG temasıyla bütünleştirilen araç, Çin'deki PUBG hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı. Bu arada; PUBG'nin Çin'de "Game for Peace" olarak isimlendirildiğini, Model X'in üzerinde de bu yüzden Game for Piece yazdığını belirtelim.

Tesla'nın PUBG temalı Model 3 ve Model X'i, Çin'deki bazı Tesla bayilerinde sergileniyor. Ancak bu özel temaya sahip olan araçların tüketicilere satılıp satılmayacağı konusu değil. Şirket, bu özel tasarımları daha çok pazarlama amaçlı kullanıyor olsa da dileyen tüketicilere bu tasarımlara sahip olan araçları satabilir. Bu durum, ilerleyen dönemlerde netleşmiş olacak.

Kaynak : https://fossbytes.com/check-out-this-purple-tesla-model-3-from-chinese-pubg-game-in-real-life/
56
11
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
56
11
5
5
4