The Flash’ın Yeni Kostümü Ortaya Çıktı

37
5
3
1
1
DCEU’da Ezra Miller tarafından canlandırılan Barry Allen/The Flash karakterinin yeni kostümü ortaya çıktı. Bu kostüm karakter hakkında ipuçları barındırıyor olabilir mi?

Çizgi roman sektörünün en önemli aktörleri arasında yer alan DC’nin beyaz perdedeki yolculuğu devam ediyor. Son yapımları daha iyi reaksiyonlar alan firma, DC FanDome adlı bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Etkinlikte Ezra Miller tarafından canlandırılan Barry Allen/The Flash’ın da yeni kostümü karşımıza çıktı. Uzun zamandır söylentilere konu olan The Flash filmi için yapımın yönetmeni ve senaristi de açıklamalar yaptı.

Barry Allen zamanda yolculuk yapıyor

the flash

DC hikayelerine aşina olanlar Barry Allen’ın aşağı yukarı 5-10 yılda bir bütün zaman çizgisini birbirine kattığını bilir. Yeni filmde de odak noktası Barry’nin zamanda yolculuk edebilme becerisine ve DC evrenini nasıl etkileyebildiğine odaklanacak. Benzer bir durumu Arrowverse’in Crisis On Infinite Earth hikayesinde de görmüştük.

Filmin yönetmeni Andy Muschietti ve senaristi Christina Hodson, DC FanDome etkinliğinde yapımın son haliyle ilgili açıklamalar yaptı. Yönetmene göre Barry Allen’ın yeni kıyafeti, Batman tarafından veriliyor.

Flashpoint açıklaması dikkat çekti

the flash

Hodson, Barry Allen’a olan sevgisinin Barry Allen’ın Flashpoint hikayelerinden geldiğini söyledi. Bu olay Barry Allen’ın geçmişine önemli şekilde etki etmişti. Ayrıca çizgi romanlarda bu olayla birlikte DC evreni sıfırlanmış ve Yeni 52 olarak adlandırılan evren başlamıştı.

O hikayede Barry, annesini kurtarmak için geçmişe gidiyor ancak sonrasında yarattığı kırılma nedeniyle yepyeni bir evrenin ortaya çıkmasına neden oluyordu. Hudson ve Miller, yeni Flash yapımının farklı evrenleri ve farklı hikayeleri derleyebilmek için önemli bir fırsat yaratacağını söylüyor. 

Yakın zamanda yapılan açıklamalarda Ben Affleck ve Michael Keaton’ın bu yapımda yer alacağını öğrenmiştik. Affleck bir kez daha Bruce Wayne rolünü alacak olsa da Keaton’ın başka bir Batman’i, belki de Thomas Wayne’i oynamasını bekleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/the-flash-take-a-look-at-barrys-new-super-suit/1100-6481278/?ftag=CAD-01-10abi2f
37
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
37
5
3
1
1