The Game Awards 2019'da Duyurulan Onlarca Oyunun Tam Listesi

13
2
1
0
0
Oyun dünyasının en prestijli ödülü sayılan The Game Awards’ın 2019 ödülleri sahiplerini buldu. Oyun dünyasının bu prestijli ödülleri ile beraber birçok oyun da tanıtıldı. The Game Awards’da tanıtılan oyun dünyası ile ilgili her şeyi sizler için bir araya getirdik.

The Game Awards, oyun dünyasının en prestijli ödül organizasyonu sayılıyor. The Game Awards’da, o yılın oyun alanında başarılı olan birçok ismine ödül veriliyor. Bu yıl da birçok alanda ödüller sahipleri ile buluşturuldu. 

The Game Awards 2019’da en iyi oyunlar ödüllerine ulaşırken, diğer taraftan da oyun dünyası için bir çok yeni oyun tanıtıldı. Oyun dünyasının prestijli ödül törenine damgasını vuran iki olay ise PlayStation 5 için ilk oyunun tanıtılmış olması ve Xbox Series X’in Microsoft tarafından duyurulmuş olması geliyor. 

The Game Awards 2019’da tanıtılan oyun dünyası ile ilgili diğer şeyleri de biz sizin için bir araya getirdik. 

Senua’s Saga: Hellblade II 

Senua’s Saga: Hellblade 2’nin fragmanı The Game Awards’da gösterildi. Ancak oyun hakkında başka bir bilgi henüz yayınlanmadı. 

Ghost of Tsushima

PlayStation 4 için gelen oyunun bugün yeni bir fragmanı yayınlandı. 

The Wolf Among Us 2

Telltale Games, The Wolf Among Us’un ikinci oyunun geliştirildiğini duyurmak için bir teaser yayınladı.

Fast and Furious Crossroads

Hızlı ve Öfkeli oyun serisinin yeni oyunu olan Fast and Furious Crossroads’un resmi bir fragmanı da The Game Awards 2019’da yayınlandı. Oyunun yeni karakterleri, film serisinden oyuna aktarılan karakterler ve oyunun hızlı dünyası hakkında her şey yayınlanan yeni fragmanda karşımıza çıkıyor. 

Godfall

Godfall, PlayStation 5 için tanıtılan ik oyun oldu. PlayStation 5’in kendisinin henüz tanıtılmadığı şu günlerde, PlayStation 5 için geliştirilen bir oyunun tanıtılması heyecan yarattı.

League of Legends’ın yaratıcısından iki oyun

League of Legends’ın yaratıcısı Riot Games, iki yeni oyununu The Game Awards’da duyurdu. Riot Games’in yeni oyunlarının isimleri ise Ruined King ve Convergence. 

Convergence:

Ruined King:

Bravely Default 2

Square Enix, Bravely Default 2’i Nintendo Switch için geliştirdi. Nintende Switch için geliştirilen Bravely Default 2, 2020’de oyun severlerin karşısında olacak. Oyunun yayınlanan fragmanı haricinde bir bilgi de henüz Square Enix tarafından paylaşılmadı. 

Magic: Legends

Magic: Legends, Magic the Gathering dünyasında geçen yeni bir MMO oyunu olarak tanıtıldı. Oyunun beta testleri 2020 yılında başlayacak. Beta testlerinin ardından oyunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. 

Weird West

Eski Arkane’nin geliştiricileri tarafından kurulan Wolfeye Stüdyosu’nun ilk oyunu Weird West. Vahşi Batı’da bir aksiyon sunan RPG oyunu Weird West, The Game Awards’da duyuruldu. 

Dark Alliance

Tuque Games tarafından geliştirilen Dark Alliance, ikonik karakterleri ile dikkat çeken bir oyun. 

Nine to Five

Red Hill Games, tarafından geliştirilen oyun takımlarla oynanan bir atıcılık oyunu. Nine to Five, PC’ler için 2020 yılında yayınlanacak. 

Prologue

Prologue, PlayerUnknown tarafından geliştirilen yeni bir oyun. Prologue’nin resmi fragmanı The Game Awards 2019’da oyun severlerin beğenisine sunuldu. 

Sons of the Forest 

Endnight tarafından Sons of the Forest’ın hakkında ürkütücü fragman dışında herhangi bir bilgi yayınlanmadı. 

Surgeon Simulator 2

VR’ın sevilen oyunlarından olan Surgeon Simulator’ın ikinci oyunu olacak Surgeon Simulator 2, The Game Awards’da bir fragman ile ortaya çıktı.

New World

Amazon Game Studios, yeni MMO oyunu New World’ü dikkat çekici bir fragmanla tanıttı. New World, Mayıs 2020’de yayınlanacak.

Path of the Warriors

Oculus Studios ve Twisted Pixel’in beraber geliştirdiği yeni VR oyunu Path of the Warrior da The Game Awards 2019’da duyuruldu. Path of the Warriors, Oculus Quest ve Rift için yayınlandı. 

Naraka: Bladepoint

Naraka: Bladepoint, 24 Entertainment tarafından geliştirildi. Dikkat çekici bir aksiyon oyunu olan Naraka: Bladepoint, 2020 yılında piyasaya sunulacak. Oyunun yayınlanan fragmanının dışında bir bilgi geliştiriciler tarafından paylaşılmadı. 

Mortal Kombat’a Joker’in katılacağı tarih belli oldu

Joker’in bir karakter olarak Mortal Kombat’a geleceği uzun bir süredir biliniyordu. Sadece Joker karakterinin oyuna ekleneceği tarih açıklanmamıştı. The Game Awards 2019’da Joker’in Mortal Kombat’a katılma tarihi belli oldu. Joker, ocak ayında Mortal Kombat’a bir karakter olarak geliyor. 

Mortal Combat Joker

Marvel Ultimate Alliance 3’e eklenecek yeni DLC paketi

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order’a eklenecek ikinci DLC paketi olacak Rise of the Phoenix, 23 Aralık’ta yayınlanacak. Yayınlanacak bir sonraki DLC paketi ile yeni X-Men karakterleri oyuna eklenecek. 

Final Fantasy VII 

Final Fantasy VII’e ait yeni bir fragman da The Game Awards 2019’da yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda, oyunun karakterlerinden Cloud’a dikkat çekildi. 

Gears Tactics

Gear Tactics, yeni bir strateji oyunu. The Game Awards’da yayınlanan fragmanı ile beraber oyunun Nisan 2020’de yayınlanacağı duyuruldu.

Ori and the Will of the Wisps

Bugün duyurulan Xbox Series X için özel olarak geliştirilen Ori and the Will of the Wisps’in fragmanı da bugün konsolla beraber duyuruldu. Daha önce şubat ayında yayınlanacağı duyurulan oyunun bir gecikme ile 11 Mart 2020’de yayınlanacağı belli oldu. 

No More Heroes 3

No More Heroes’un devam oyunu olan No More Heroes 3’ün yeni bir fragmanı yayınlandı. No More Heroes 3 gelecek yıl Nintendo Switch için yayınlanacak. 

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin soundtrack’inde yer alacak sanatçıları The Game Awards’da tanıttı.

Beat Saber’a yeni DLC paketi

VR’ın ünlü oyunlarından Beat Saber’a yeni bir DLC paketi eklendi. Green Day ile beraber yeni 360 ve 90 derece seviyeler Beat Saber’a geliyor. 

beat saber green day

Humankind

SEGA, yeni tarihi strateji oyunu Humankind’ı yayınladığı fragmanla duyurdu. The Game Awards’ta yapılan açıklamaya göre oyunda oyuncular, belli bir karakteri seçmek yerine kendileri avatar yaratabilecekler. 

Fortnite’a Star Wars paketi geliyor

Ünlü oyun Fortnite’ın daha önce bir Star Wars paketi alacağı belli olmuştu. The Rise of Skywalker paketi bu hafta sonu Fortnite’ta olacak. Yeni Star Wars paketi ile oyuna yeni birçok şey eklenecek. 

Fortnite Star Wars

Warframe

PC için Warframe’in Empyrean güncellemesi yayınlanırken, PS4 ve Xbox One için de Rising Tides güncellemesi yayınlandı. 

The Elder Scrolls Online: Elsweyr

The Elder Scrolls Online: Elsweyr’ın bu yıl yayınlanması bekleniyordu ancak beklenen olmadı. Oyunun geliştiricileri, yayınladıkları fragmanla oyunun 2020 yılında piyasada olacağını da duyurdular. 

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/12/13/every-new-game-announcement-at-the-game-awards-2019-and-every-other-reveal
13
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
0
0