Hasret Sona Eriyor: The Last of Us: Part II'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

68
2
1
0
0
Tarihin en çok beklenen oyunları arasında olan The Last of Us: Part 2'nin çıkış tarihi, bugün gerçekleşen 'State of Play' etkinliğinde açıklandı. Oyun, gelecek sene hayranlarıyla buluşacak.

PlayStation hayranları için en iyi oyunu sorduğunuz zaman birçok kişiden benzer bir yanıt alırsınız. Gerek grafikleri, gerek hikayesi, gerek oynanışıyla oyuncuların gönlüne taht kuran The Last of Us, 2013'te çıktığı günden bu yana birçok kişinin en sevdiği oyun haline gelmiş, oyuncuları ikinci oyunun yolunu gözlemeye koymuştu.

Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen "İkinci oyun çıkacak" açıklamasından başka hiçbir faaliyet göstermeyen Naughty Dog'un bu tutumu karşısında The Last of Us: Part II bir çeşit efsaneye dönüşmüş, hayranların ümitleri de tamamen kesilmişti. Ta ki bu seneye kadar…

Last of us 2

Bu sene hakkında birçok haber duyduğumuz efsane oyun, Sony Interactive Entertainment'ın 'State of Play' etkinliğinde kendini gösterdi. Başka bir deyişle Last of Us hayranlarının yıllardır beklediği olay gerçekleşti. The Last of Us: Part II, yeni bir fragman ve çıkış tarihiyle birlikte ortaya çıktı.

Önceki oyundan tanıdığımız Ellie'nin maceralarının zorlu hayat mücadelesinin devamına tanık olacağımız The Last of Us: Part II, son derece vahşi bir görüntüyü gözler önüne serdi. Bu fragmanda ilk oyundan tanıdığımız o masum Ellie'nin agresif bir ergene dönüştüğünü görüyoruz. Fragmanın en can alıcı kısmı da bize göre Joel'in belirdiği sahne, yani fragmanın son sahnesi. Zira The Last of Us: Part II ilk duyurulduğu günden bu yana geliştirici Naughty Dog'tan Joel'in oyunda olup olmayacağı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmemişti ve oyuncular çok büyük bir merak içerisindeydi.

The Last of Us: Part II fragmanı:

The Last of Us: Part II ne zaman çıkacak?

Dünya çapında milyonlarca kişinin yıllardır sorduğu soru da bugünkü etkinlikle cevaplanmış oldu. Naughty Dog'un efsane oyunun devam oyunu The Last of Us: Part II, 21 Şubat 2020 tarihinde hayranlarının karşısına çıkacak.

68
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
68
2
1
0
0