The Last of Us 2'nin Seslendirme Sanatçılarından Biri, Oyunun Çıkış Tarihini Ağzından Kaçırdı

33
7
4
2
1
E3 2019’a katılmadığı için ikinci oyunun çıkış tarihini bekleyen oyuncular Sony’den bir cevap alamasa da seslendirme aktörlerinden biri, yapılan röportajda oyunun çıkış tarihiyle ilgili yeni bir bilgi vermiş olabilir.

İlk oyunuyla oyuncuların büyük beğenilerini toplayan The Last of Us serisi, ikinci oyununun duyurulmasıyla beraber PS4’ün en beklenilen oyunlarından biri oldu. Sony, bu seneki E3’e katılmadı ve dolayısıyla yeni oyunlar hakkında bir bilgi yayınlamadı. Ellie karakterinin seslendirmeni Ashley Johnson ile yapılan bir röportajda ise garip bir konuşma meydana geldi. 

Röportajın sonunda Johnson’a The Last of Us: Part 2’nin çıkış tarihi soruldu. Johnson, kendini durdurmadan hemen önce “Şubat...” diye cümleye başladı ardından hemen sustu. Johnson'ın şaka yaptığı da düşünülebilir ancak Şubat 2020 tarihi, değişik bazı kaynaklar tarafından da desteklenmişti. 

The Last of Us, PS4’ün 2013’te piyasaya sürülmesinden hemen önce yayınlanmıştı. PS5’in ise piyasaya sürülme tarihi 2020’nin sonbaharı olarak beklendiğinden The Last of Us 2’nin ondan hemen önce yayınlanması ihtimali bu söylentiyi güçlendiriyor. Tabii bunun resmi olarak açıklanan bir tarih olmadığını söylemekte fayda var. 

Kaynak : https://gamerant.com/the-last-of-us-2-release-date-ps4-leak/
33
7
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
33
7
4
2
1