The Last of Us 2'nin Final Sahnesinin Çekimleri Tamamlandı

18
12
2
1
0
Oyunun geliştiricisi Neil Druckmann, oyunun final sahnesinin çekimlerinin tamamlandığını söyledi.

The Last of Us: Part 2, hiç şüphesiz ki şu an için en çok beklenen oyunlar arasında ancak hâlâ resmi bir yayımlanma tarihi açıklanmış değil. İnternette oyunun yayımlanma tarihiyle ilgili olarak birçok söylenti bulunsa da Naughty Dog’dan Neil Druckmann, stüdyonun oyunun final sahnesini çekmeyi yeni bitirdiğini söyledi.

Druckmann, Twitter’da oyunun senaryosunun yazılı olduğu bir kâğıdın fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta “Ekran kararır” ve “Son” yazıları bulunuyordu. Geliştirici, oyunun final sahnesinin çekiminin ise stüdyo için oldukça zorlu bir görev olduğunu ima etti.

Oyunun final sahnesinin tamamlanmış olması, geliştirme aşamasının bitmek üzere olduğu anlamına gelmiyor. Naughty Dog’un hâlâ farklı sahnelerin çekimini yapıyor olması da oldukça muhtemel. Stüdyo, oyun için resmi bir yayımlanma tarihi vermiş değil, yani oyuncular Ellie ve Joel’ın hikâyesini görmek için biraz daha beklemek zorundalar.

Bu arada The Last of Us 2’nin PlayStation 4’e çıkış yapacağı onaylandı ancak dün resmi olarak onaylanan bir PS5 donanım haberiyle birlikte, Sony’nin yeni nesil konsolunu alan oyuncular da PS 4 için çıkan The Last of Us 2’yi oynayabilecekler. İlk The Last of Us oyunu da PS3’ün ömrünün sonlarına doğru çıkmış ancak stüdyo daha sonra PS4 için oyunu optimize etmişti. Yani PS5 için de aynı durumun söz konusu olması muhtemel.

Druckmann’ın geliştirme aşaması hakkında yaptığı güncelleme oldukça önemli. İlk The Last of Us oyunun muhteşem başarısından sonra Naughty Dog’un devam oyunu için de ince eleyip sık dokuması oldukça normal.

Kaynak : https://gamerant.com/the-last-of-us-2-finished-shooting/
18
12
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
12
2
1
0