The Walking Dead Evreninde Geçecek Üçüncü Dizinin İsmi Belli Oldu

13
8
4
2
0
Aylarca süren bir bekleyişin ardından The Walking Dead evreninde geçecek üçüncü dizinin ismi nihayet belli oldu. Efsanevi serinin arkasındaki stüdyo AMC, The Walking Dead: World Beyond olarak adlandırdığı diziden bir tanıtım filmi de yayınladı.

Şu sıralar 10. sezonuyla ekranlarda olan zombi temalı The Walking Dead dizisi, aradan geçen zamanda dünyanın en çok izlenen serilerinden biri haline geldi. Eskisi kadar olmasa da, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan dizi, eşsiz serüvenine 11. sezonda da devam edecek. 

Halihazırda Fear the Walking Dead adında bağımsız bir diziye sahip olan evren, şimdi yepyeni bir halka daha kazanıyor. Efsanevi dizinin yapımcısı AMC, aylarca süren spekülasyon ve bekleyişin ardından nihayet The Walking Dead'in üçüncü televizyon dizisinin adını açıkladı. The Walking Dead: World Beyond olarak adlandırılan spin-off, diğer iki dizide olduğu gibi Scott M. Gimple tarafından kaleme alınacak. 

the walking dead yeni dizi

World Beyond'un henüz resmi bir çıkış tarihi yok; ancak yayınlanan ilk tanıtım videosu, dizinin 2020 yılında yayınlanacağını gösteriyor. İlk kez geçtiğimiz nisan ayında duyurusu yapılan World Beyond, Robert Kirkman tarafından yaratılan The Walking Dead evreninde izleyeceğimiz üçüncü dizi olacak. 

Zombi istilası nedeniyle insan uygarlığının yok olduğu bir dünyada geçecek olan seri, ilk fragmanıyla gizemli ve acımasız bir örgütün varlığına işaret ediyor. Oyuncu kadrosunda Alexa Mansour, Nicolas Cantu ve Hal Cumpston gibi isimlerin olduğu The Walking Dead: World Beyond’un merkezine alacağı hikayeyi henüz bilmiyoruz; ancak hem çıkış tarihinin hem de diğer detayların yakın zamanda belli olacağını umuyoruz. Konuya ilişkin yeni bir gelişme olduğu takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 

The Walking Dead: World Beyond tanıtım videosu

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/11/25/the-walking-dead-spin-off-title-has-been-revealed
13
8
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
13
8
4
2
0