AMC, The Walking Dead Dizisindeki Negan’ın Filmini Çekmeyi Düşünmüş

23
2
2
1
1
The Walking Dead evreninin genişlemesiyle birlikte, artık arınma yolunda ilerleyen kötü karakter Negan’ın geçmişinin bir film yapılmasının gündeme geldiği öğrenildi.

Son yıllarda televizyonda ve sinemada paylaşılan evrenler görmeye doyamadık desek yeridir. AMC’nin popüler serisi The Walking Dead de bu akıma ayak uyduran yapımlardan biri olma yolunda ilerliyor. 

Robert Kirkman’ın yakınlarda sona eren çizgi roman serisi, ekranlarda yoluna devam ediyor. Bu anlamda, yaptığı yanlışların kefaretini ödemeye başladığını gördüğümüz kötü karakter Negan’ın bir filminin yapılması da gündeme gelmiş. Negan rolünü oynayan oyuncu Jeffrey Dean Morgan, bu konuda açıklamalar yaptı. 

the walking dead

Morgan, filmin yapılmasının hala mümkün olduğunu ve en kısa zamanda çekmeyi umduğunu söyledi. Filmin gündeme geldiğini söyleyen Morgan, filmi kendisi daha fazla yaşlanmadan çekmeleri gerektiğini belirtti. Buna neden olarak da yakında genç Negan’ı canlandıramayacak kadar yaşlanacak olmasını gösteriyor.

dizi

Negan filmi, Negan çizgi romanlarını takip edecekse Austin Amelio’yu da yüzü yanmamış haliyle Dwight rolünde göreceğiz demektir. Çizgi romanda bu iki karakterin ilk tanışmaları anlatılıyor. 

Andrew Lincoln, AMC ve Universal’in çekeceği üç filmden birinde Rick Grimes rolünü oynayacak. Diğer iki film hakkında çok bir bilgi yok. 

Siz ne düşünüyorsunuz? Negan filmini görmek ister miydiniz? 

Kaynak : https://comicbook.com/thewalkingdead/2019/07/22/the-walking-dead-negan-spinoff-movie-jeffrey-dean-morgan/
23
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
2
2
1
1