Nintendo Switch İçin Geliştirilen Yeni Bir The Witcher 3: Wild Hunt Sürümü Ortaya Çıktı

25
8
3
2
1
Günümüzün en başarılı oyunlarından birisi olan The Witcher 3: Wild Hunt'ın Nintendo Switch için geliştirilen yeni bir sürümü ortaya çıktı. Sürüm, Media Markt'ın Almanya sitesinde The Witcher 3: Wild Hunt Light Edition ismiyle yer aldı.

Şu anda oyun dünyasının en dev isimlerinden biri haline gelen CD PROJEKT RED, kendisinin bu başarısına en büyük katkıyı sunan The Witcher 3: Wild Hunt ile işini henüz bitirmiş değil. Geliştirici şirket, 2015 yılında piyasaya sürdüğü oyunun yeni sürümlerinden birini daha çıkarmaya hazırlanıyor.

 Bugün Nintendo Life tarafından yapılan habere göre Media Markt Almanya'nın sitesinde 'The Witcher 3: Wild Hunt – Light Edition' isimli bir ürün listelendi. Alman sitede yer alan bir diğer detaya göre yeni sürüm, Nintendo Switch konsolu için çıkacak. The Witcher 3: Wild Hunt – Light Edition hakkındaysa şu anda ne Nintendo'dan ne de CD PROJEKT RED'den bir ses var.

Nintendo Switch'e yeni The Witcher 3 Gelecek:

the witcher 3 light

Her iki şirket de henüz oyunun adını ağzına almış olmasa da Media Markt'ın sitesinde oyunun çıkacağı tarihe bile yer verildi. Siteye göre The Witcher 3: Wild Hunt – Light Edition, 16 Ekim 2020 tarihinde satılmaya başlanacak. Oyunun fiyatı Media Markt'ta gözükse de bu fiyat çok yüksek ihtimalle gerçek fiyat olmayacak.

The Witcher 3: Wild Hunt, daha önce tüm içerikleriyle grafikleri hariç bilgisayardan neredeyse farksız bir şekilde Nintendo Switch'e gelmişti. Oyun, Switch'te fazlasıyla başarılı olmuştu. Peki CD PROJEKT RED, The Witcher 3: Wild Hunt'ı neden Switch için yeniden yayınlayacak?

the witcher 3

(The Withcer 3 - Standart Nintendo Switch Sürümü)

Nintendo Switch oyuncuları, The Witcher 3: Wild Hunt'ın konsollarını zorladığı konusunda birtakım şikayetlerde bulunuyorlardı. İsminden anladığımız kadarıyla konsolu fazla zorlamayacak olan The Witcher 3: Wild Hunt – Light Edition, bu sorunu ortadan kaldırarak akıcı bir deneyim sunacaktı.

Yeni sürüm hakkındaki bir diğer ilginç detaysa Media Markt'ın sitesinde yer alan 16 Ekim tarihiyle ilgiliydi. The Witcher 3: Wild Hunt'ın Nintendo Switch versiyonu, bundan bir yıl önce yine 16 Ekim'de yayınlanmıştı. Bu bilerek yapılmış bir şey mi yoksa Media Markt'ın sitesinde yer alan bilgi göstermelik bir bilgi mi henüz bilmiyoruz.

Kaynak : https://www.thegamer.com/the-witcher-3-light-edition-leaks-for-nintendo-switch/
25
8
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
8
3
2
1