Netflix’in Witcher Animesi The Witcher: Nightmare of The Wolf’un Yayın Tarihi Tanıtım Videosu ile Duyuruldu

29
3
1
1
0
Netflix’in Witcher Animesi The Witcher: Nightmare of The Wolf’un Yayın Tarihi Tanıtım Videosu ile Duyuruldu
Netflix'in Witcher animesi The Witcher: Nightmare of The Wolf'un yayın tarihi, yayınlanan tanıtım videosu ile birlikte duyuruldu. 1 saat 22 dakika uzunluğundaki anime film, 23 Ağustos tarihinde Netflix izleyicileriyle buluşacak.

The Witcher’ın fantastik dünyası kitaplar, oyunlar ve televizyon dizisinin ardından genişlemeye devam ediyor. Son olarak 2019 yılında Netflix ekranlarında yayın hayatına başlayan dizi ile genişleyen evrene şimdi de bir anime filmi eklenecek. Netflix, bugünkü CD PROJEKT RED ile ortak düzenlenen WitcherCon etkinliğinde yapım hakkında detaylı bilgiler verdi.

Paylaşılanlara göre anime filmi, The Witcher: Nigthmare of The Wolf olarak adlandırılacak ve 23 Ağustos tarihinde Netflix üzerinden serinin hayranlarıyla buluşacak. Filmin Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in çevresinde, dizideki olayların öncesinde geçeceği açıklandı.

The Witcher: Nightmare of the Wolf | Tanıtım videosu

İlk olarak geçtiğimiz yıl duyurulan dizinin yapım süreci Güney Kore merkezli animasyon stüdyosu Mir tarafından yönetiliyor. Mir, son olarak Netflix & Valve ortaklığında hayata geçirilen Dota: Dragon’s Blood’ın yapımını üstlenmişti. Yapımcı koltuğunda ise tanıdık bir isim olan ve aynı zamanda The Witcher TV dizisinin baş yapımcılığını üstlenen Lauren Schmidt Hissrich oturuyor.

Netflix’te yer alan bilgilere göre anime, 1 saat 22 dakika uzunluğunda olacak. Sitede yapımla ilgili olarak şu ifadelere yer verilmiş: “Kıta’yı bekleyen yeni ve büyük bir tehlikeyi konu alan bu iki boyutlu anime, ‘The Witcher’ın olağanüstü dünyasını daha da genişletiyor.”

Öte yandan The Witcher’ın ikinci sezonu, 17 Aralık 2021 tarihinde yine Netflix ekranları üzerinden izleyiciyle buluşacak. Görünen o ki hayranların bu tarihe kadar anime dizisiyle idare etmesi gerekiyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2021/7/9/22569957/the-witcher-nightmare-of-the-wolf-netflix-release-date-trailer
29
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
29
3
1
1
0