Steam Fiyatı 39 TL Olan The Wolf Among Us, Epic Games'te Ücretsiz Oldu

25
3
2
2
1
Kısa süre önce serinin ikinci oyunu duyurulan The Wolf Among Us, oyunculara seriyi bir kez daha hatırlatmak ya da yeni oyunculara kendini göstermek için Epic Games'te kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Telltale Games tarafından duyurulan The Wolf Among Us 2, oyunseverlerin heyecanını artırmışken bir güzel haber de Epic Games’ten geldi. Steam’e karşı üst seviye bir rekabet içinde olan Epic Games, The Wolf Among Us 2 duyurusunun hemen ardından serinin ilk oyununu 19 Aralık tarihine kadar ücretsiz hale getirdi.

The Wolf Among Us, ödüllü DC çizgi romanlarına dayanan, dikkat çekici ve gerilim dolu bir oyundur. Oyunda şiddet öğelerinin de fazlasıyla yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Oyun içinde verdiğiniz her karar, karşılaşacağınız olayları etkileyecek ve özellikle gerilim türünü seviyorsanız, keyfinize keyif katacak.

thw wolf among us

Aksiyon-macera türünde bir oyun olan The Wolf Among Us, özellikle gerilim oyunlarını sevenlerin beğenisini fazlasıyla kazanmış durumda. The Walking Dead’e benzer şekilde 5 parça halinde yayınlanan oyunun ilk parçası Ekim 2013’te, son parçası ise Temmuz 2014’te yayınlanmıştı. Ayrıca bilmeyenler için oyunun tek oyunculu olduğunu da belirtelim.

The Wolf Among Us'ı ücretsiz bir şekilde nasıl indirebilirsiniz?

Tahmin edebileceğiniz gibi bu oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olmak için öncelikle bir Epic Games hesabına sahip olmanız gerekiyor. Yeni bir Epic Games hesabı açtıktan ya da var olan hesabınıza giriş yaptıktan hemen sonra buradaki bağlantıya tıklayarak The Wolf Among Us’ın Epic Game Store mağazasına ulaşabilir ve oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

25
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
3
2
2
1