Thermaltake, Devasa Bir Mousepad Diyebileceğimiz Oyuncu Masasını Tanıttı

32
8
5
4
3
Oyuncu ekipmanları ve bilgisayar donanımları ile ünlü bir şirket olan Thermaltake, yeni oyuncu masasını resmi olarak tanıttı.

Oyuncu bilgisayarı, oyuncu ekipmanları, oyuncu koltuğu derken sektör sonunda oyuncu masasını da önümüze koymuş durumda. Thermaltake tarafından geliştirilen Level 20 RGB Battlestation Oyuncu Masası, saatlerce oyun oynamaktan sıkılmayanlara hayal bile edemeyecekleri bir ortam sunuyor.

İlk olarak ‘ana işlevinden’ konuşmak gerekirse; Thermaltake Battlestation, 165x75 santimetre boyutlarında, 150 kilogram taşıma kapasitesine sahip bir masa. Boyutlarını ve taşıma kapasitesini göz önünde bulundurursak üzerine bir oyuncu bilgisayarını, monitörü, oyuncu ekipmanlarını ve koca bir demlik çayı rahatlıkla sığdırabileceğinizi söyleyebiliriz.

Thermaltake Battlestation’I bir oyuncu masası haline getiren asıl özelliği, masa olduğu kadar aynı zamanda devasa bir mousepad olması. Bu devasa mousepad, temizlik ya da diğer ihtiyaçlar için çıkarılabilir. Mousepad, dayanıklı bir yapıda olması ve masada kaymaması için özel bir kauçuk malzemeden üretilmiş.

‘Oyuncu’ sıfatına sahip bir ürün söz konusu olduğunda RGB aydınlatmadan söz etmemek mümkün değil. Bu üründe de büyük bir RGB aydınlatma bulunuyor. 20 özelleştirilebilir RGB bölgesi ve 8 dinamik RGB ayarı bulunan masa, Thermaltake RGB Plus ürünleri ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.

Thermaltake Battlestation’ın konfor açısından en önemli özelliği ise 70 santimetre ile 110 santimetre arasında yükselip alçalabilen elektrik motorlu bir yapıya sahip olması. Masada bulunan dijital gösterge ve butonları kullanarak yüksekliğini kendi rahatınıza göre ayarlayabiliyorsunuz.

Thermaltake Level 20 RGB Battlestation Oyuncu Masası’nın gerçek bir oyuncu masası olduğuna ikna olduk. Peki böyle bir masayı almak için ne kadar ödememiz gerekiyor? Fiyatı, nakliye ücreti hariç tam tamına 1.200 dolar yani 7.250 TL. Pek çok oyuncu bilgisayarının bu fiyattan daha ucuz olduğunu düşünürsek her bütçeye uygun olmadığını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/this-rgb-gaming-desk-doubles-as-a-gigantic-mouse-pad-costs-dollar1200/
32
8
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
32
8
5
4
3