Tim Cook, Fotoğrafçılık Günü İçin iPhone ile Çekilmiş Fotoğraflar Paylaştı

17
2
0
0
0
Tim Cook, Fotoğrafçılık Günü İçin iPhone ile Çekilmiş Fotoğraflar Paylaştı
19 Ağustos, Dünya Fotoğrafçılık Günü olarak kutlandı. Apple CEO’su Tim Cook da bu güne özel olarak bir kutlama olarak iPhone ile çekilmiş 5 fotoğraf paylaştı.

Apple CEO’su Tim Cook, sosyal medyayı -özellikle de Twitter’ı- oldukça aktif olarak kullanan bir isim. Apple’ın efsanevi ismi Steve Jobs’tan bayrağı devralan Cook, 19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılar Günü vesilesiyle, iPhone ile çekilmiş 5 kareyi paylaştı. iPhone'lar genel olarak mobil fotoğrafçılık sektörünün en iddialı oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Cook, yaptığı Twitter paylaşımında “Mutlu Dünya Fotoğraf Günü! Bugün ve her gün müşterilerimizin iPhone’ları ile çektikleri görüntüler bize ilham veriyor. Son zamanlarda dünyanın dört bir yanından gelen favorilerimize bakın.” diyerek fotoğrafları paylaştı. 

Tim Cook’un paylaşımında yer alan beş görselden ilki ABD’de, saman balyalarıyla oynayan bir çocuğu gösterirken, ikinci fotoğraf ise Hollanda’nın meşhur lale bahçelerinden geldi.

Üçüncü fotoğraf, Kenya’da çifte gökkuşağının altında yürüyen fillerin bir fotoğrafı oldu. Ayrıca bir manzara fotoğrafı ve Azerbaycan’ın başkenti Bakü’den bir saat fotoğrafı da Cook’un seçtiği fotoğraflar arasında yer aldı.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/world-photography-day-apple-ceo-tim-cook-tweets-5-images-taken-by-an-iphone-2087796
17
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
0
0
0