Amazon’un, Popüler Oyun Serisi Tomb Raider’ın Dizi Uyarlamasını Yaptığı İddia Edildi

7
3
1
0
0
Ortaya atılan bir iddiaya göre Amazon, popüler oyun serisi Tomb Raider’ın dizi uyarlamasını çekmeye başladı.

Oyun tarihinin Nathan Drake ile birlikte en popüler ikinci mezarcısı olan Lara Croft, birçok oyunuyla ve hatta iki farklı uyarlamasıyla daha önce beyaz perdede film olarak karşımıza çıkmıştı. Çıkan filmleri ortalama üstü beğeni alan Tomb Raider’ın şimdi de diziye uyarlanabileceği ortaya çıktı.

THR’ın haberine göre Amazon, popüler dizisi Fleabag’in yazarı Phoebe Waller-Bridge'in senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği bir Tomb Raider uyarlaması dizinin çekimlerine başlamış. Hatta sadece bununla da kalmıyor.

Haberin devamında Amazon’un iki yeni Tomb Raider filmi çekeceği belirtiliyor

İddiaya göre Amazon ayrıca Marvel Sinematik Evreni benzeri birbirine bağlı bir evren yaratmayı umarak yeni bir Tomb Raider filmi ve en az bir ek video oyunu yapmayı planlıyor. Amazon, henüz bu iddialara yanıt vermedi.

Daha önce Angelina Jolie ve son olarak Alicia Vikander tarafından canlandırılan Lara Croft rolünü kimin oynayacağı da dahil olmak üzere yeni projeler hakkında pek bir şey bilinmiyor.

Lara Croft’un yer aldığı son oyun olan Shadow of the Tomb Raider, 2018 yılında piyasaya çıkmıştı. Ünlü maceracıyı neredeyse 5 senedir görmüyoruz. Sizce Tomb Raider’ın başarılı bir şekilde beyaz perde evreni oluşturulabilir mi?

Kaynak : https://www.ign.com/articles/tomb-raider-tv-series-in-the-works-at-amazon-from-fleabag-writer
7
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
0
0