Toplam Değeri 58 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 4 iOS Uygulaması

19
15
4
1
0
Her hafta olduğu gibi, bu hafta da kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları sizlerle paylaştığımız serimiz ile tekrar karşınızdayız.

‘Kısa süreliğine ücretsiz x uygulama’ adlı serimizde, 23 Nisan tarihiyle ücretsiz olan dört uygulama ile devam ediyoruz. Dilerseniz, listemize geçelim.

FISHI – Fisheye Camera

Normal fiyatı: 5,83 TL

Uygulama, fotoğraf ve videolarınızda kullanabileceğiniz dört adet balıkgözü mercek seçeneği ile geliyor. Her bir mercek ayrı bir renk seçeneği sunuyor ve mercekler pembe, sarı, mavi ve gri renklerde geliyor. Farklı fotoğraf ve video deneyimleri edinmek isteyen kullanıcılarımız için oldukça kullanışlı bir uygulama.

My Gratitude Journal

Normal fiyatı: 17,44 TL

Kısaca özetlemek gerekirse, uygulama telefon üzerinden günlük tutmanızı sağlıyor. Uygulama ayrıca günlüğünüze fotoğraf ve emoji eklemenize olanak sağlıyor. Kullanıcı gizliliği olduğunu belirten bu uygulama, akıllı cihazları üzerinden günlük tutmak ya da güzel anlarını bir yere kaydetmek isteyen kullanıcılar için ideal.

Sheep Legion 2

Normal fiyatı: 5,83 TL

Sheep Legion 2 için, geçen sene dünyanın en popüler tek oyunculu oyunu seçilen Sheep Legion’un geliştirilmiş bir versiyonu diyebiliriz. Oyun tek oyunculu bir strateji oyunu olup, rütbeye dayalı bir sistem üzerine kurulmuş. Oyunun Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Handy Measure – Measuring Tool

Normal fiyatı: 29,11 TL

iPhone’larda bulunan ölçüm özelliğiyle benzerlik gösteren bu uygulama, kameranızı tuttuğunuz nesnelerin boyutlarını ölçmenize olanak sağlıyor. Uygulama ayrıca, fotoğrafını çektiğiniz nesnenin size olan uzaklığını da gösteriyor. Bir binanın uzunluğunu bile ölçebileceğiniz bu uygulama, oldukça kullanışlı.

Bu haftaki kısa süreliğine ücretsiz olan uygulama haberimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu ve bunun gibi fırsatlardan anında haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Kaynak : https://bgr.com/2019/04/23/best-free-iphone-apps-apr-23-ipad-ios/
19
15
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
15
4
1
0