32
6
1
0
0

İnternet üzerinde işe yarar çok fazla ürün olsa da “tövbe estağfurullah” diyeceğimiz son derece garip ürünler de bulunuyor. Bugün sizlere, ilk gördüğünüzde ne olduğunu anlamayacağınız, sonrasında da hala kafanızda soru işareti bırakacak 3 ürün inceledik. Bu ürünler ise telefon kullanırken parmağın terlemesini engelleyen bir garip aparat, telefonun arkasını Tetris oynayabileceğiniz bir Game Boy’a çeviren kılıf ve telefon çaldığında kalkan (kalkmaya çalışan) bir garip alet. 

Neler vadediyor?

Bu garip aletlerden ilki olan parmağı terletmediğini iddia eden eldivenimsi aparat, 10 TL civarında bir fiyata satılıyor ve dünyanın en gereksizleri arasında iddialı bir ürün olarak dikkat çekiyor. Game Boy şeklinde telefon kılıf ise daha başarılı bir ürün olsa da 100 TL civarında olması bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Son ürünümüz olan telefon titreyince kalkan aparatın ise adı gibi kendisinde de pek hayır yokmuş gibi görünüyor. 

Ürünler bizi hayal kırıklığına uğratsa da videoyu hazırlarken fazlasıyla eğlendik. Peki sizler burada denediğimiz ürünleri beğendiniz mi? En az bunlar kadar “Tövbe Estağfurullah” diyeceğimiz başka ürünler biliyor musunuz? Düşüncelerinizi ve önerilerinizi yorumlar kısmında bizlere iletebilirsiniz. 

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

32
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
32
6
1
0
0