Türk YouTuber, The Witcher Dizisinin Setine Konuk Oldu

34
5
4
3
1
YouTube'da Filme Gitmeden Önce kanalından tanıdığımız Cem Başak, bundan 7 ay önce The Witcher'ın setine konuk olmuş. Cem, sette dizinin yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich ile yaptığı röportajla birlikte setteki tecrübelerini de aktardığı videoyu paylaştı.

Hem oyunuyla olsun hem kitabıyla piyasayı domine eden The Witcher serisini ekranlarda görmemize yalnızca üç gün kaldı. 20 Aralık’ta Netflix üzerinden yayınlanacak olan The Witcher dizisinin belki de bu ayın en beklenilen yapımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

Peki The Witcher dizisinin setine ufak bir yolculuk yapmak ister miydiniz? Bunu Filme Gitmeden Önce kanalıyla tanıdığımız Cem Başak bizim için yapmış. Kendisi, Netflix sayesinde günümüzden tam 7 ay önce The Witcher’ın setine gitme fırsatını yakalamış.

Cem Başak, YouTube’da Filme Gitmeden Önce kanalından paylaştığı videosunda sette nelerle karşılaştığına dair ufak ipuçları veriyor:

the witcher filme gitmeden önce

The Witcher’ın Budapeşte’deki setine konuk olan Cem Başak, sette dizinin yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich ile yaptığı röportajı da paylaştı. Cem Başak, videonun başında aslında birçok kişinin hâlâ bilmediği bir gerçeği de hatırlatıyor. The Witcher dizisi, The Witcher kitaplarından uyarlanmış. Dolayısıyla oyun ve dizinin bağımsız olarak düşünülmesi gerekiyor. Bu konuyu biz de her ne kadar dillendirmiş olsak da henüz bunu bilmeyenler bulunuyor.

The Witcher’ın Budapeşte’deki setinden tecrübelerini aktaran Cem, ilginç ve komik bir rastlantısını da anlatmadan geçmiyor. Sette otururken bir karavanın yanında gördüğü köpeğin kimin olduğunu merak eden Cem, yaptığı arama sonucunda köpeğin Geralt rolündeki Henry Cavill’a ait olduğunu ve o karavanın Henry Cavill’ın bulunduğu karavan olduğunu öğreniyor.

Cem, sette karşılaştıkları şeyleri anlattığı videosunun sonuna yine sette gerçekleştirdiği röportajı da eklemiş:

the witcher seti

Bu röportaj, The Witcher dizisinin yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich ile yapılmış. Lauren, The Witcher dizisi hakkında sorulan soruları cevaplamış. Cem’in "The Witcher’ı hayranlarına ve yeni izleyecek insanlara nasıl açıklarsın?" sorusuna Lauren şu şekilde cevap vermiş:

"Harika bir soru. Bence hayranlar dizide, kitaplarda en sevdikleri şeyleri bulacaklar. Gerçekten kitaplardaki en iyi şeyleri diziye aktardığımızı düşünüyorum. Kitapların hayranları olarak en çok ilgimizi çeken kısımları diziye uyarladık. En çok bilinen canavarları ve en çok bilinen hikâyeleri dizi dünyasına getirdik. Hayranlara yeni ve eğlenceli bölümler eklediğimizi de söylemek isterim."

the witcher dizi netflix

Filme Gitmeden Önce’den Cem Başak’ın Lauren Schmidt Hissrich ile yaptığı röportajın tamamını dinlemek ve setten birkaç görüntüyü görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

34
5
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
34
5
4
3
1