Turkcell’den 15 Temmuz’a Özel Ücretsiz İnternet Kampanyası

73
23
8
2
2
Türkiye'nin en büyük operatörlerinden biri olan Turkcell, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yapacağı kampanyaları açıkladı. İki ay boyunca şehit eşi ve çocuklarının yanı sıra gazilerin de faturalarını ödeyeceğini duyuran Turkcell, etkinlik noktalarında da ücretsiz internet sunacağını belirtti.

Turkcell, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle yeni bir duyuru yaptı. Duyurusunda tüm şehit eşi ve çocuklarının yanı sıra gazilerin iki aylık tarife ücretlerini karşılayacağını belirten Turkcell, Demokrasi ve Şehitleri Anma programlarında da ücretsiz Wi-Fi alanları oluşturacağını duyurdu.

Hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde şehitlerin eşleri ve çocukları ile gaziler için yeni bir kampanyanın haberini veren Turkcell, 15 Temmuz'dan itibaren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da kapsayacak fatura dönemlerinde Turkcell'in bu faturaları karşılayacağını belirtti.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Turkcell olarak şehit yakınlarının ve gazilerin yanında bulunduklarının altını çizdi. Yeni destek kampanyasıyla ilgili konuşurken 15 Temmuz gecesini tarihimizin en büyük ihanet hareketlerinden biri olarak adlandıran Erkan, Turkcell'in en hızlı hareket eden şirketlerden biri olduğunu ifade etti ve 'demokrasi ve birbirimize olan bağlılığımızı ortaya koyduk' ifadelerini kullandı. Erkan sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bu bağlamda ülkesine ve demokrasisine sahip çıkan halkımızın birbirleriyle haberleşmesi için ‘Acil Durum Paketi’ hazırlamıştık. Aradan geçen sürede Türkiye’nin Turkcell’i olarak, ülkemize her alanda değer katmak ve insanımıza layık olduğu hizmeti sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Bu vesileyle ülkemiz için can veren tüm kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle bir kez daha anıyoruz.”

Demokrasi ve Şehitleri Anma Programlarına katılacak kişilere internet konusunda yardımcı olmak amacıyla Türkiye'nin pek çok yerindeki etkinlikte de ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunulacak. Kablosuz internet hizmeti 16 Temmuz sabahına kadar devam edecek. Ağa katılmak isteyenler, cihazlarında Turkcell Wi-Fi bağlantı ismini seçerek ağa katılabilecek.

Kaynak : https://www.haberturk.com/turkcell-15-temmuz-da-ucretsiz-internet-sunacak-2504525-teknoloji
73
23
8
2
2
Emoji İle Tepki Ver
73
23
8
2
2