13
3
2
1
0

Bu videomuzda yine sizlerden gelen yoğun talep üzerine televizyonda satılan ürünlerden sipariş ettik. Fakat bu sefer bir çılgınlık yapıp, bildiğimiz tüm numaraları aradık. Sonuçta elimize sipariş ettiğimiz yerlerden kargoyla 5 adet telefon geçti.

Bildiğiniz gibi ülkemizde özellikle televizyonlarda piyasada muadillerinin neredeyse yarısı veya daha ucuz fiyatlara satıldığı iddia edilen ve belirli bir yaş kitlesinin üstündeki, teknoloji dünyasını pek de yakından takip etmeyen kitlenin ilgisini çekerek sipariş ettiği bir takım akıllı telefonlar var. Yine bildiğiniz gibi bu telefonlar kargoyla sipariş edildikten ve paketi açıldıktan sonra büyük bir hayal kırıklığı ve mağduriyet de beraberinde geliyor.

Bu kez sizler için bir değil, iki değil, üç değil (böyle gidiyor bu) tam 5 farklı ürün sipariş ettik. Tahmin edersiniz ki hepsi de birbirinden 'hıyar' ürünler oldu ve hepsi de hayal kırıklığı yaratmayı bir kez daha başardı. Devamı için sizleri videomuza bekliyoruz. Videoyu beğendiyseniz beğen tuşuna basmayı, yeni videolardan anında haberdar olmak için ise kanalımıza abone olmayı unutmayın.

TurkNet Hız Sorgulama İçin: https://goo.gl/fkPPKR

13
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
2
1
0