Şanslıysanız, Artık Paylaştığınız Tweetleri Düzenleyebilirsiniz!

7
2
0
0
0
Şanslıysanız, Artık Paylaştığınız Tweetleri Düzenleyebilirsiniz!
Twitter, bugün yaptığı paylaşımda tweet düzenleme özelliğinin birçok kullanıcıda erişilebilir olduğunu açıkladı. Fakat özelliğin halen test aşamasında olduğu da paylaşıldı.

Twitter’ın pek çok kullanıcısı tarafından yıllardır istenen tweet düzenleme özelliği, geçtiğimiz haftalarda test edilmeye başlamıştı. Özelliğin yayınlanacağı gün sabırsızlıkla beklenirken Twitter’dan beklenen duyuru kısmen geldi.

Twitter, resmi hesabından yaptığı paylaşımda bu testlerin daha fazla kullanıcıyla yapılmaya başladığını gösteren bir açıklamaya yer verdi. Giderek artan sayıda kullanıcının tweet düzenleme tuşunu görmeye başlaması üzerine Twitter’dan bir açıklama geldi.

Twitter'dan yeni özelliği gören kullanıcılara uyarı:

“Düzenlenmiş bir Tweet görürseniz, bunun nedeni düzenleme düğmesini test etmemizdir. Bu yaşanıyor ve sana hiçbir şey olmayacak.”

Twitter’ın Tweet düzenleme özelliği ne zaman gelecek?

Twitter, bu özelliğin ne zaman tüm kullanıcılar için kullanılabilir olacağı konusunda halen bir bilgi sunmadı. Fakat test kapsamının genişlemesi, özelliğin Twitter’da kalıcı yer edinmesine çok az bir süre kaldığına işaret ediyor.

Tweet düzenleme özelliği nasıl kullanılacak? Bilgi almak için, aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz:

7
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
0
0
0