Normal Fiyatı 18 TL Olan Monument Valley 2, Android İçin Ücretsiz Oldu

265
181
35
35
30
Evlerimizde kaldığımız şu günlerde hepimiz bir şeylerle vakit geçirmek istiyoruz. Şimdi sizlere, Google Play Store'da kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirilen eğlenceli bir bulmaca oyunundan bahsedeceğiz.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, insanları evlerinde kalmaya zorlamaya devam ediyor. İnsanlar, evde kaldıkları süreç içerisinde de keyifli vakit geçirebilecek yeni şeyler arıyorlar. Hal böyle olunca bizler de sizin için vakit geçirebileceğiniz ücretsiz oyun ya da uygulama listeleri paylaşıyoruz. Şimdi sizlere, Google Play Store'da kısa süreliğine ücretsiz olan bir oyundan bahsedeceğiz.

Söz konusu oyunun ismi "Monument Valley 2". Aslına bakacak olursak bu oyun hayli uzun soluklu. Aynı geliştirici, yıllar önce Monument Valley'i piyasaya sürmüş, milyonlarca mobil oyunseverin beğenisini kazanmıştı. İşte şimdi, Google Play Store fiyatı 17.99 TL olan bu oyun tamamen ücretsiz oldu. Sadece bir haftalığına geçerli olması beklenen bu kampanya, evlerinizde geçirdiğiniz zamanı çok daha eğlenceli bir hale getirecek.

Monument Valley 2

Monument Valley 2, en basit tanımıyla bir bulmaca oyunu. Onlarca bölümden oluşan bu oyunda, oyunda yönettiğiniz karakterleri belirlenen hedeflere götürmeye çalışıyorsunuz. Ancak geliştirici ekip her bölümün geometrisini öyle güzel tasarlamış ki, bölümleri geçmek hiç ama hiç kolay değil. Ayrıca oyun hem grafikleri hem de müzik ve sesleriyle sizleri kendisine bağlayabilecek bir yapıya sahip.

Eğer sizler de evlerinizde sıkıldığınız şu günlerde eğlenceli bir mobil oyun arıyorsanız, Monument Valley 2'yi denemenizi tavsiye edebiliriz. Oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olmak için yapmanız gereken tek şey Play Store sayfası üzerinden indirmek. Sayfaya ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2020/03/26/monument-valley-2-is-free-right-now-on-the-google-play-store/
265
181
35
35
30
Emoji İle Tepki Ver
265
181
35
35
30