UFC 4, Birleşik Krallık'ta Animal Crossing'i Tahtından Ederek 1. Sıraya Oturdu

8
3
1
0
0
15 Ağustos haftasında Birleşik Krallık'ta fiziksel kopya olarak en çok satan ilk 10 oyun belli oldu. Geçen haftanın lideri Animal Crossing: New Horizons, yerini Electronic Arts'ın dövüş oyunu UFC 4'e bıraktı.

14 Ağustos tarihinde çıkış yapan Electronic Arts'ın UFC 4 oyunu, oyuncular tarafından pek de hoş karşılanmadı. Metacritic'te eleştirmenlerden 79 gibi oldukça iyi bir puan almayı başaran oyun, kullanıcılardan 4,5 puan alabildi.

Electronic Arts'ın dövüş oyunu, her ne kadar oyunculardan düşük puan alsa da satış rakamlarında yapımcısının yüzünü güldürdü. Çıkışı üstünden henüz 3 gün geçmiş olan UFC 4, Birleşik Krallık'ta ağustos ayında haftanın en çok satan oyunu olmayı başardı.

UFC 4, Animal Crossing: New Horizons'ı geçmeyi başardı

ufc 4, electronic arts ufc 4, ufc 4 grafikleri

UFC 4, bir önceki haftanın lideri konumunda bulunan Animal Crossing: New Horizons'ı geçerek birinci sıraya yerleşti ve rakibini de ikinci sıraya itti. Çıkan oyunlar bakımından oldukça sessiz olan haftada Sony'den Ghost of Tsushima, Codemasters'tan F1 2020, Nintendo'dan Mario Kart 8 Deluxe, Paper Mario: The Origami King ve Ring Fit Adventure ilk 10 sıra içerisinde mücadele vermeye devam etti.

Birçok geliştirici, batı dünyasında tatil sezonunun yaklaşmasıyla birlikte önümüzdeki eylül ayı içerisinde yeni oyunlarını yayınlamaya başlayacak. Yeni oyunların yanı sıra COVID-19 salgınının eylül ayındaki oyun satışlarında nasıl bir tablo çıkaracağını ise önümüzdeki ay göreceğiz.

animal crossing: new horizons, animal crossing: new horizons afiş

15 Ağustos haftasında Birleşik Krallık'ta fiziksel kopya olarak en çok satan ilk 10 oyun ise şöyle sıralandı;

  1. UFC – Electronic Arts
  2. Animal Crossing: New Horizons – Nintendo
  3. Mario Kart 8 Deluxe: Nintendo
  4. Ghost of Tsushima – Sony Interactive Entertainment
  5. FIFA 20 – Electronic Arts
  6. Minecraft – Nintendo
  7. Grand Theft Auto – Take-Two
  8. Paper Mario: The Origami King – Nintendo
  9. F1 2020 – Codemasters
  10. Ring Fit Adventure – Nintendo
Kaynak : https://www.destructoid.com/stories/ufc-4-taps-out-animal-crossing-to-take-top-spot-of-the-uk-charts-600762.phtml
8
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
0
0