Ünlü Aktör Jamie Foxx, Tesla Model 3'ü İnceledi (Video)

21
4
1
0
0
Django Unchained, Horrible Bosses gibi yapımlarda yer alan ünlü aktör Jamie Foxx, geçtiğimiz günlerde Tesla Model 3 Performance'ı test etti. Elektrikli araçlar konusunda ön yargılı olan Foxx, test sonunda ise oldukça etkilenmiş görünüyordu.

Birçok otomobil tutkununun son yıllarda popülerliği artmaya başlayan elektrikli araçlar konusunda derin şüpheleri bulunuyor. Bu şüphecilerden bir tanesi de ünlü aktör, şarkı yazarı ve komedyen Jamie Foxx'tu.

Ancak ünlü oyuncu da en nihayetinde elektrikli araçlar, özellikle Tesla konusunda fikrini değiştirdi. Foxx'un Tesla konusundaki fikrini değiştirmesini sağlayan şey ise bir arkadaşının ünlü komedyenden Tesla Model 3 Performance'ı kullanmasını istemesi oldu.

Jamie Foxx, Model 3 Performance'ı test etti

elon musk, jamie foxx tesla model 3 tweeti

Teksas doğumlu aktör, gürültülü, yanmalı motorların her zaman Teksaslı olmanın bir göstergesi olduğunu düşündüğünü söylerken ihtiyacı olan şeyin motorun gürültüsü olduğu sandığını ifade etti. Video boyunca şakalar yapan komedyen "Beni maço hissettiriyor" dedi. Elon Musk da resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Jamie Foxx'tan havalı bir Model 3 incelemesi) ifadelerini kullandı.

Tabii iklim değişikliği, küresel ısınma, çevre kirliliği, atmosfere salınan karbondioksit düşünüldüğünde gürültüsüz ancak güçlü elektrikli araçlar öne çıkıyor. Foxx'un da test ettiği Model 3 Performance da tam olarak burada devreye giriyor.

jamie foxx tesla model 3 performance

Tesla Model 3 Performance'ta 75 kWsa lityum iyon batarya bulunuyor. Aracın sahip olduğu iki adet tam elektrikli motor, aracın 0'dan 96 km/sa'ya 2,9 saniyede çıkmasını sağlıyor. Ayrıca toplamda 260 km/sa hıza ulaşabilen aracın 481 km menzili bulunuyor.

Jamie Foxx, Tesla CEO'su Elon Musk ile ilgili de şaka yapmadan geçmedi. Foxx, arkadaşının kendisine Musk ile birebirde tanışıp tanışmadığını sorması sonrası, kendisini bir yemekli partide uzaktan gördüğünü söyledi. Foxx, "Çok belirgin bir kafası vardı. Büyük birisi olacağını söyleyebilirdin çünkü kafası farklı şekilde yapılmış" dedi.

Kaynak : https://www.teslarati.com/tesla-model-3-jamie-foxx-test-drive-video/
21
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
4
1
0
0