15
7
4
1
0

Son zamanlarda pahalı şeylerle ucuz şeyleri karşılaştırarak aradaki fiyat farkının değip değmeyeceğini araştıran içeriklerin sayısı bir hayli arttı. Özellikle BuzzFeed’in ‘Worth It’ (Değer) isimli serisiyle büyüyen konseptte, belirli bir kategoriye dahil olan bir ürünün en ucuz ve en pahalısı test edilerek bir karar veriliyor.

Webtekno olarak telefonlar üzerinde bunu denediğimiz videoda Vestel ve Apple karşı karşıya geldi. 800 liralık Vestel’e karşı ortalama 10.000 TL’ye bulabileceğiniz iPhone XS’te oyun testinin yanı sıra kamera, video ve tasarım gibi birçok konuya da değindik.

Videoda da belirttiğimiz gibi, bu videoyu çekmekteki amacımız hangi telefonun daha iyi olduğunu bulmak değil, biri diğerinden 9.000 TL daha pahalı olan telefonlar arasındaki fiyat farkının, kalite farkını yansıtıp yansıtmadığını öğrenmekti.

Bu hatırlatmayı da tekrardan yaptığımıza göre gelin isterseniz Vestel ile iPhone arasında 9.000 TL’lik kalite farkı olup olmadığını hep birlikte görelim. Video sonunda yorumlar kısmından fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

15
7
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
7
4
1
0