Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli 9 İçin The Rock’ın Yerine Bir Başka WWE Yıldızı Alıyor

78
18
7
7
4
Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli) serisinin dokuzuncu filmi gelecek yıl vizyona girecek ve filmde The Rock yer almayacak. Onun yerini bir başka eski WWE yıldızı dolduracak.

Fast & Furious serisini bilmeyen neredeyse hiç kimse yok. İlk filmlerde araba çalan ekip, sonradan daha büyük tehlike diye diye kendi başına bir uluslararası organizasyona dönüşmeye başlamıştı. Serinin Spin-off filmlerinden olan Hobbs & Shaw da yakın zamanda geliyor.

Hobbs & Shaw’ın başrol oyuncuları arasında yer alan Dwayne Johnson’un gelecek yıl çıkacak olan F&F 9’da olması pek beklenmiyor. Özellikle de Vin Diesel ile çalışmakta zorlanan The Rock’ın yerini ise bir başka eski WWE yıldızı alıyor.

()

Vin Diesel, Instagram’da paylaştığı videoda John Cena’nın filmin kadrosuna katılacağını açıkladı. Diesel, “Millet, bildiğiniz gibi, her zaman hızlı düşünürüm ve sadakatinize layık ve ikonik bir şey yapma sorumluluğu üzerine düşünüyorum. Kulağa çılgınca geldiğini biliyorum ama her mavi ayda Pablo (Paul Walker) yukarıdan bana birini gönderiyor gibi hissediyorum. Doğru için savaşacak bir başka asker. Bugün, Toretto GYM’e biri geldi ve Pablo’nun ne getirdiğini söyledi.” dedikten sonra kadraja John Cena giriyor.

Ünlü WWE dövüşçüsünün Toretto ekibine mi katılacağı yoksa yeni bir düşman mı olacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://carbuzz.com/news/vin-diesel-announces-the-rock-s-replacement-for-fast-furious-9
78
18
7
7
4
Emoji İle Tepki Ver
78
18
7
7
4