Sızıntıları Bitmek Bilmeyen Vivo NEX 3’ün Şimdi de Ekran Panelleri Ortaya Çıktı

10
5
4
0
0
Geçtiğimiz günlerde şarj cihazı hakkında bazı bilgilerin ortaya çıktığı Vivo NEX 3'ün şimdi de ekran paneli sızdırıldı. Ortaya çıkan görsellere göre yeni bir tam ekranlı telefon geliyor.

Akıllı telefonlar hakkındaki bilgilerin resmi lansmanlardan önce sızdırılması artık kimseyi şaşırtmayan bir durum hâline geldi. Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo'nun yeni cihazı NEX 3 için durum biraz daha farklı çünkü böyle giderse Vivo NEX 3’ü parça parça tanıyıp en sonunda Lego gibi birleştireceğiz. Telefonun şarj aletinden sonra şimdi de ekranı ortaya çıktı. 

Ice Universe kullanıcı adıyla bilinen Twitter kullanıcısı, bahsi geçen yeni Vivo cihazının isminin NEX 2 değil NEX 3 olacağını açıkladı. Bu açıklama da arada NEX Dual Display telefonunun çıkacağını ve kağıt üzerinde NEX 2 ismine bu cihazın sahip olacağının ipuçlarını veriyor.

Fotoğrafta gözüktüğü üzere ekran, şimdiye kadar görülen en büyük ve eğimli kıvrımlardan birine sahip olacak. Bu kadar kalın kenarlar ve kıvrımlar, muhtemelen bir çerçeveye sahip olmayacak. Tamamen ekrandan oluşan bir telefonun ortaya çıkması olası gözüküyor.

Ek olarak, NEX 3 üzerinde herhangi bir delik gözükmüyor. Ayrıca alt ve üst kenarlıklar da oldukça ince olacak. NEX 3 hakkında sızıntıların ve açıklamaların sonu gelecek gibi durmuyor. Telefon ne zaman çıkar bilinmez ama çıktığında büyük ses getireceği kesin. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/vivo_nex_3_screen_glass_panel_leaks_big_curvature_ahead-news-38325.php
10
5
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
4
0
0