Vivo'nun 6 Telefonu İçin Aldığı Marka Tescili Ortaya Çıktı

4
2
1
0
0
Nashville Chatter isimli bir Twitter kullanıcısı Vivo'ya ait olduğunu iddia ettiği marka tescil belgelerini internette yayınladı. Yayınlanan belgede Vivo'nun 6 yeni telefonunun ismi geçiyor.

Son zamanlarda akıllı telefon piyasasını sallayan markalardan biri olan Vivo, geçtiğimiz günlerde yeni telefonu V17 Pro’yu tanıtmıştı. Çinli üreticinin son tanıttığı fiyat - performans telefonundan önce de Vivo NEX 5G’nin AnTuTu puanı ortaya çıkmış ve dikkatleri üzerine toplamıştı. NEX 5G, AnTuTu üzerinde 493.787’lik puana sahip olmuştu.

İnternette ortaya çıkan son belgelere göre Vivo’nun NEX serisi yaşamını sürdürecek ve seriye yeni telefonlar eklenecek. Nashville Chatter adlı Twitter kullanıcısının ortaya çıkardığı belgelere göre Vivo, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’ne 3’ü NEX serisine ait olmak üzere toplamda 6 telefonunun marka tescilini aldı. Marka tescili alınan telefonlar sırasıyla Vivo NEX Pro, Vivo NEX Neo, Vivo NEX Lite, Vivo iQOO Lite, VivoX Pro ve VivoX Lite cihazları oldu.

Vivo telefon

Ortaya çıkan dosyalar bize serilerin gelecek telefonları hakkında ipucu veriyor. Ayrıca Vivo’nun NEX 3 5G modeliyle birlikte yeni bir telefon yayınlayabileceği olasılığını düşünmemizi sağlıyor.

Listede yer alan iQOO Lite isminin Vivo iQOO Youth Edition’a ait olduğu düşünülüyor. Vivo’nun NEX Pro ve NEX Neo’sunun da NEX 3’ten sonra çıkacak telefonlar ya da tamamen ayrı bir seri olması bekleniyor.

VivoX Pro ve VivoX Lite ise ilk defa karşımıza çıkıyor. Vivo, daha önce zaten X, Y ve Z serilerini oluşturmuştu. Dolayısıyla VivoX, telefonların X serisinde çıkabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Yine de marka tescillerinin alınması, 3 - 5 ay içinde bu telefonlarla karşılaşabileceğimiz anlamına gelmiyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/22/vivo-trademarks-six-nex-monikers-including-nex-pro/
4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0