4 Kameralı Vivo S1 Pro'nun Özellikleri Resmi Olarak Duyuruldu

7
3
1
0
0
Vivo S1 Pro, yarın Filipinler'de piyasaya çıkacak ve telefonun özellikleri markanın resmi internet sitesinde duyuruldu. Cihaz, geçtiğimiz aylarda Çin'de satışa sunulmuş versiyonundan biraz farklı olacak.

Çin'li akıllı telefon markası Vivo'nun bu sene mayıs ayında ilk versiyonunu satışa sunduğu telefon Vivo S1 Pro, yarın Filipinler'de yeni versiyonuyla tekrar satışa sunulacak.

Özellikle kamerasında büyük değişiklikler görülecek olan ürünün özellikleri ve fiyatı, markanın resmi internet sitesinde duyuruldu. Gelin telefonun özelliklerine ve fiyatına yakından bakalım.

Vivo S1 Pro tasarımı:

Vivo S1 Pro tasarım

Yenilenmiş Vivo S1 Pro, mayıs ayında Çin'de aynı adla piyasaya sürülen telefona benzemiyor. Satışta olan Çin versiyonunda bulunan kızaklı ön kamera bu cihazda bulunmuyor. Ayrıca arka kısmın tasarımı da oldukça farklı.

Telefonun bu versiyonunda, 3 adet arka kamera yerine 4 adet arka kamera bulunuyor ve bu kameralar, dörtgen bir çerçeve ile çevrelenmiş durumda. İki farklı renk seçeneğiyle gelen telefonun iki seçeneğinde de güç butonu kırmızı renkli.

Vivo S1 Pro hangi özelliklere sahip?

Filipinlerde satışa çıkacak olan Vivo S1 Pro versiyonu, Çin'de çıkmış olan versiyonundan sadece tasarım yönüyle ayrılmıyor. Cihazın bazı donanımsal özellikleri de oldukça farklı.

6,38 inçlik, 2340 x 1080 çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan telefonun ekranının üst kısmında 32 megapiksellik f/2,0 lensli bir ön kamera mevcut. Cihazın içimdeki Snapdragon 665 işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB dâhili depolama eşlik ediyor. İhtiyaç duyulduğu takdirde cihazda aynı zamanda 256 GB'a kadar destek sunan bir MicroSD kart girişi bulunuyor.

Vivo S1 Pro kamera

Arkadaki ana kamera ise 48 MP çözünürlüğünde Samsung GM1 sensörüne sahip. Bu kameraya 8 MP'lik, 120 derece görüş alanına sahip bir süper geniş açılı kamera eşlik ediyor. Bunların yanı sıra, 2 MP'lik bir makro lens ve 2 MP'lik derinlik sensörü de telefonun arka kısmında yer alan diğer kameralar. Vivo'nun kamera uygulamasına eklediği özellikler ise şöyle: sesli kontrol, yavaş çekim, el okuma, portre ışık efektleri.

Telefonun işletim sistemi, Vivo'un kendi özelleştirdiği Androidüzerine kurulu Funtouch OS 9.2 ve bu sistem, MultiTurbo gibi yenilikçi özelliklere sahip. Bu özellikler bir yana Vivo S1 Pro'nun pil gücü de fena sayılmaz. 4.500 mAh gücünde bir pile sahip telefonun 9 V 2 A hızlı şarj özelliği de var. Fiyatı 314 dolar olarak belirlenen cihazın tüm teknik detaylarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Vivo S1 Pro özellikleri:

  • Ekran: 6,38 inç 2340 x 1080 çözünürlüğünde Super AMOLED
  • İşlemci: Snapdragon 665
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 128 GB (256 GB'a kadar MicroSD kart desteği)
  • Arka Kamera: 48 MP (ana kamera) + 8 MP (ultra geniş açılı lens) + 2 MP makro lens + 2 MP derinlik sensörü
  • Ön Kamera: 32 MP 
  • Bağlantı: Type-C USB girişi, USB OTG, Bluetooth 5.0, çift SIM girişi, çift bantlı Wi-Fi
  • İşletim Sistemi: Android 9 üzerine kurulu Funtouch OS 9.2
Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/11/19/vivo-s1-pro-with-quad-rear-cameras-gets-an-early-launch-in-the-philippines/
7
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
0
0